Η Creative Ideas Marketing & Web, εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά τα τελευταία πέντε χρόνια στον χώρο της πληροφορικής και του Internet, στοχεύοντας πάντα σε νέες τεχνολογίες και λύσεις, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, ανακοινώνει σήμερα μια μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή, καθώς ολοκληρώνοντας με επιτυχία το rebranding της, θα βρίσκεται στην αγορά με την επωνυμία CANDI.

Αναφερόμενους στους λόγους που οδήγησαν την εταιρεία στη διαδικασία του rebranding, ο κος Μάνος Πέπης, Managing Director της CANDI, δήλωσε: «Ο βασικότερος λόγος που μας οδήγησε στην ενέργεια αυτή είναι η εξέλιξη. Έπειτα από πέντε χρόνια οργανωμένης και συντονισμένης προσπάθειας σε μια εποχή αρκετά δύσκολη και απαιτητική, κρίναμε απαραίτητο να δώσουμε μια ανανέωση στην εταιρεία, κάνοντας ολοκληρωτικό review των στόχων μας, των υπηρεσιών μας καθώς και του οράματός μας. Άποψή μας είναι ότι το business transformation πρέπει να το βιώσουμε πρώτα εμείς και στην συνέχεια να το μεταδώσουμε στους πελάτες μας μέσω των έργων μας».

Από την πλευρά του, ο κύριος Σταύρος Γιαννόπουλος, New Business Development της CANDI, εξηγώντας την επιλογή της συγκεκριμένης ονοματοδοσίας, ανέφερε: «Το όνομα CANDI προέκυψε από την εξέλιξη. Η CANDI έχει μέσα της το DNA της Creative Ideas, καθώς είναι τα αρχικά της και κρύβει μέσα το όραμά μας.  Creative Ideas, Continuous Improvement, CI, C and I, CANDI. Είπαμε ναι στην εξέλιξη, αλλά η εξέλιξη πρέπει να έχει μαζί της και την ιστορία μας, τους κόπους αρκετών χρόνων και το όραμά μας. Συνεπώς, CANDI»!

Μέσω της πολύχρονης εμπειρίας και των στρατηγικών συνεργασιών όπως αυτή με την Microsoft, την Google, την Infowise, καθώς και τη συνεχόμενη εκπαίδευση, η Creative Ideas -πλέον CANDI προσφέρει άρτιες υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει την περάτωση μεγάλων έργων όπως το CyberKid της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το Intranet & Extranet στην πλατφόρμα του SharePoint της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημου αποκλειστικού διανομέα της YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία και της PORSCHE AG στην Ελλάδα. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα ακόμη απαιτητικό έργο, το revamping των εταιρικών ιστοσελίδων νότιας Ευρώπης για την εταιρία Airliquide.

Το όραμα της CANDI είναι η διαρκής εξέλιξή της και η συνέχιση της αναπτυξιακή της πορείας, στηριζόμενη στην παραγωγικότητα, στις φρέσκιες ιδέες αλλά και την αξιοπιστία που την  χαρακτηρίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την CANDI ή επισκεφτείτε το www.candi.gr