Ήρθε στην Ελλάδα η Fastlane Consulting που είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της εκπαίδευσης στον κόσμο με παρουσία σε 91 χώρες και δραστηριοποιείται και σε υπηρεσίες experts for hire, cloud migration και cyber security.

Η Fastlane είναι σε συνεργασία με πάνω από 50 vendors στον κόσμο όπως Microsoft, Google, Amazon, Cisco, Oracle, VMWare, Red Hat, NetΑpp, Palo Alto, Checkpoint, Fortinet, ΙΒΜ, Splunk και άλλους, έχοντας πάνω από 4000 εξειδικευμένους μηχανικούς.

Στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης, strategic consulting, penetration testing, Active Directory security assessments, digital forensics, risk και compliance management, secure coding αλλά και υπηρεσίες εκπαίδευσης ασφάλειας χρηστών και έχει μεγάλη εμπειρία και σε έργα ΙοΤ και Industrial Control Systems. Μεγάλα έργα έχει υλοποιήσει η Fastlane σε συνεργασία με τοπικούς συνεργάτες στις Intel, Bell, Italtel, T-Systems, Verizon, General Electric, Volkswagen, Lufthansa, Telecom Italia, ABB, Dimension Data, Ingram Micro, KPN, Deutsche Bank, Deutsche Telekom και άλλες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.fastlane-cee.net, για security https://www.fastlane-cee.net/security και για cloud computing: https://www.fastlane.net/technologies/cloud.html.

Στοιχεία επικοινωνίας e-mail: info-cee@fastlane.net