Η GTB Technologies, Inc., παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις προστασίας δεδομένων και συμμόρφωσης, με χαρά ανακοινώνει ότι η πλατφόρμα της Data Security that Works® τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο Most Trusted Global Data Security Enterprise από τα Corporate Vision’s Security Awards 2024. Αυτή η αναγνώριση τονίζει την δέσμευση της GTB να παρέχει λύσεις αιχμής που αντιμετωπίζουν τις εξελισσόμενες προκλήσεις της ασφάλειας δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής στο σημερινό ψηφιακό τοπίο.

Τα Βραβεία Ασφάλειας Corporate Vision αναγνωρίζουν τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, αναγνωρίζοντας τις εταιρείες που επιδεικνύουν αριστεία, καινοτομία και δέσμευση για την προστασία των δεδομένων από αναδυόμενες απειλές. Η πλατφόρμα Data Security that Works® της GTB ξεχώρισε μεταξύ των ανταγωνιστών, επιδεικνύοντας την απαράμιλλη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία της στην προστασία ευαίσθητων πληροφοριών σε διάφορους κλάδους.

«Είναι τιμή μας που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο από την Corporate Vision», δήλωσε ο Uzi Yair, Διευθύνων Σύμβουλος της GTB Technologies®. «Στην GTB, είμαστε αφοσιωμένοι στην ενδυνάμωση των οργανισμών με προηγμένες λύσεις ασφάλειας δεδομένων που όχι μόνο πληρούν αλλά και υπερβαίνουν τα πρότυπα του κλάδου. Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει την αδιάκοπη επιδίωξή μας για αριστεία και καινοτομία, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να προστατεύσουν τα πιο πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία».

Η πλατφόρμα Data Security that Works® της GTB προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών προστασίας δεδομένων, όπως προηγμένη ανακάλυψη δεδομένων, ταξινόμηση και πρόληψη απώλειας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο (DLP). Αξιοποιώντας ιδιόκτητους ευφυείς αλγόριθμους και δυνατότητες μηχανικής μάθησης, η πλατφόρμα επιτρέπει στους οργανισμούς να εντοπίζουν, ταξινομούν και προστατεύουν με ακρίβεια ευαίσθητα δεδομένα σε τελικά σημεία, δίκτυα και περιβάλλοντα cloud.

Με μια προσαρμόσιμη διεπαφή, η πλατφόρμα της GTB παρέχει στους οργανισμούς λεπτομερή έλεγχο των πολιτικών ασφάλειας δεδομένων τους, επιτρέποντάς τους να προσαρμόσουν τα μέτρα προστασίας στις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις συμμόρφωσής τους. Προσφέροντας ορατότητα σε πραγματικό χρόνο και προληπτική ανίχνευση απειλών, το GTB εξουσιοδοτεί τις επιχειρήσεις να μετριάζουν τους κινδύνους, να αποτρέπουν τις παραβιάσεις δεδομένων και να διατηρούν με ευκολία τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

«Πιστεύουμε ότι η αποτελεσματική ασφάλεια δεδομένων δεν πρέπει να αποτελεί βάρος, αλλά στρατηγικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις», πρόσθεσε ο Yair. «Με την πλατφόρμα Data Security that Works® της GTB, οι οργανισμοί μπορούν να επιτύχουν ολοκληρωμένη προστασία δεδομένων χωρίς συμβιβασμούς στην παραγωγικότητα ή την αποτελεσματικότητα. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της διαρκούς δέσμευσής μας να παρέχουμε καινοτόμες, αξιόπιστες και έτοιμες για το μέλλον λύσεις στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο».

Καθώς οι απειλές στον κυβερνοχώρο συνεχίζουν να εξελίσσονται και να πολλαπλασιάζονται, η GTB παραμένει στην πρώτη γραμμή του κλάδου, ενισχύοντας συνεχώς τις λύσεις της για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων προκλήσεων και την προστασία από τις τελευταίες απειλές. Με μια πελατοκεντρική προσέγγιση και εστίαση στην καινοτομία, η GTB Technologies είναι έτοιμη να πρωτοστατήσει στην ασφάλεια δεδομένων για τα επόμενα χρόνια.

Επικοινωνήστε με την GTB Technologies για μια εκτενής παρουσίαση των δυνατοτήτων της πλατφόρμας Data Security that Works®.

2107103653 | info@gtbtechnologies.gr | gtbtechnologies.gr