Η EMPIST ιδρύθηκε το 2000 στις Η.Π.Α και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής καινοτόμων λύσεων προηγμένης τεχνολογίας στην Αμερική.

Στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, η EMPIST τον Μάιο του 2014 ιδρύει το πρώτο υποκατάστημα στην Ελλάδα με πρωταρχικό στόχο την πλήρη υποστήριξη των πελατών με την υπηρεσία Managed Services 24 ώρες  x 7 ημέρες.

Μετά από 5 χρόνια συνεχούς τεχνολογικής εξέλιξης, η EMPIST προχωρά στην ανάπτυξη εμπορικής δραστηριότητας και στην Ελλάδα. Πρωταρχικός στόχος της EMPIST Ελλάδας αποτελεί η εγκατάσταση συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας από εξειδικευμένους επαγγελματίες και η  μεγιστοποίηση των επιδόσεων των πελατών της στην τοπική, αλλά και ευρύτερη αγορά.

H επιτυχής υλοποίηση μεγάλων έργων το 2019 σε υπηρεσίες E-commerce, Managed Services & Cyber Security αποτελούν τη βάση για την συνεχή ανάπτυξη του πελατολογίου.

Ο Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους, Branch Manager EMPIST Ελλάδας επισημαίνει:” Στόχος μας είναι η EMPISTοσύνη, η ασφάλεια και η εξέλιξη των πελατών & συνεργατών μας στην Ευρώπη, έχοντας ως στρατηγικό κέντρο την Ελλάδα.”

Ο Φώτης Λάβδας, Βusiness Development Manager EMPIST Ελλάδας αναφέρει:” Στρατηγική προτεραιότητα για τα επόμενα δύο χρόνια είναι η εδραίωσή μας ως ένας από τους πιο αξιόπιστους συμβούλους τεχνολογίας στην ελληνική αγορά’’