Για ένατη φορά, η EMPIST συμπεριλαμβάνεται το 2023 στο Inc. 5000, την ετήσια λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ. Η διακεκριμένη λίστα αξιολογεί τις ανερχόμενες εταιρείες του πιο δυναμικού τμήματος της οικονομίας: τις ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Οργανισμοί όπως οι Facebook, Chobani, Under Armour, Microsoft, Patagonia και πολλοί άλλοι κέρδισαν την πρώτη τους διάκριση στο Inc. 5000.

Είχαμε την τύχη να ενταχθούμε στο Inc. 5000 οκτώ φορές στο παρελθόν, αλλά έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία μας φορά. Ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τα τελευταία χρόνια, και της αφοσίωσης των ανθρώπων μας και των πελατών μας, κατακτήσαμε ξανά θέση στη λίστα Inc 5000. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες”, σχολίασε ο John Kampas, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της EMPIST.

Η λίστα Inc. 5000 του 2023 αντιπροσωπεύει εταιρείες που κατάφεραν ταχεία αύξηση των εσόδων, ενώ αντιμετώπισαν τις πληθωριστικές πιέσεις, το αυξανόμενο κόστος του κεφαλαίου και φαινομενικά δυσεπίλυτες προκλήσεις προσλήψεων. Μεταξύ των κορυφαίων 5000 εταιρειών του τρέχοντος έτους, ο μέσος τριετής ρυθμός αύξησης των εσόδων ήταν 2.238%! Οι επιχειρήσεις στη φετινή λίστα Inc. 5000 έχουν ανοίξει συνολικά 1.187.266 θέσεις εργασίας στην οικονομία τα τελευταία τρία χρόνια.

Για τα πλήρη αποτελέσματα του Inc. 5000, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών προφίλ και μιας διαδραστικής βάσης δεδομένων που μπορεί να ταξινομηθεί κατά κλάδο, τοποθεσία και άλλα κριτήρια, μεταβείτε στη διεύθυνση https://www.inc.com/inc5000. Οι 5000 κορυφαίες εταιρείες παρουσιάζονται στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2023 του περιοδικού Inc., που κυκλοφόρησε την Τρίτη, 23 Αυγούστου.

 

 

-//-