ESET Inspect Cloud – Ολοκληρωμένη λύση για πρόληψη, ανίχνευση και αποκατάσταση. Εκτεταμένη ορατότητα endpoint, κυνήγι απειλών και απόκριση συμβάντων που έχουν σχεδιαστεί για να μετριάζουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα ασφάλειας στο δίκτυό σας.

ESET Hellas
www.eset.com/gr

Στις αρχές του 2021, η ESET κυκλοφόρησε το ESET PROTECT, μια νέα γενιά εργαλείων απομακρυσμένης διαχείρισης που επιτρέπει στους διαχειριστές ΙΤ να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται με ασφάλεια τα προϊόντα ασφαλείας της ESET. Τώρα, το 2022, η σειρά επιχειρηματικών προϊόντων της ESET προχωρά σε μια εκτεταμένη αναβάθμιση που θα καλύψει σχεδόν όλους τους επιχειρηματικούς πελάτες.

Η πλατφόρμα ESET PROTECT έχει υποστεί πλήθος αλλαγών για να βοηθήσει τους διαχειριστές ΙΤ στη διαχείριση των κινδύνων ασφαλείας στο περιβάλλον τους, ενώ η δημοφιλής λύση Endpoint Detection and Response (EDR) ESET Enterprise Inspector είναι διαθέσιμη στο cloud και έχει μετονομαστεί σε ESET Inspect Cloud

Ο κύριος στόχος πίσω από την πληθώρα των αναβαθμίσεων είναι να βελτιωθούν τα εργαλεία των πελατών για να εμποδίσουν τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να προκαλούν χάος στα συστήματά τους.

Αν και δεν είναι δυνατόν να αποτραπούν όλες οι επιθέσεις σε ένα σύστημα, από τη στιγμή που περιορίζεται η επιφάνεια επίθεσης και εφαρμόζονται προληπτικά μέτρα, όπως η ταχεία επιδιόρθωση, η προσεκτική διαμόρφωση του συστήματος, η σχολαστική παρακολούθηση και οι περιοδικοί έλεγχοι λειτουργίας, μπορεί η απόπειρα ορισμένων τύπων επιθέσεων είτε να αποφευχθεί εντελώς ή να εντοπιστούν γρήγορα οι ενδείξεις ότι μια επίθεση έχει ξεκινήσει ώστε να αποτραπεί.

Σχετικά με το ολοκαίνουργιο ESET Inspect Cloud

Το ESET Inspect Cloud είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο βασισμένο στο cloud, το οποίο επιτρέπει στην πλατφόρμα ESET PROTECT να εξελιχθεί σε μια εκτεταμένη λύση ανίχνευσης και απόκρισης (Extended Detection and Response – XDR) με δυνατότητες διαχείρισης ασφάλειας και κινδύνων επιχειρηματικού επιπέδου, όπως προηγμένο κυνήγι απειλών, αντιμετώπιση περιστατικών, πλήρη ορατότητα δικτύου, άμυνα κατά των απειλών στο cloud και πολλά άλλα.

Το ESET Inspect Cloud εντοπίζει κακόβουλο κώδικα μετά την εκτέλεση, ενώ το ESET PROTECT παρέχει στο χρήστη πλήρη ορατότητα της απόκρισης.

Ορισμένες από τις σημαντικότερες ενημερώσεις είναι ένας νέος μηχανισμός αυτόματης ενημέρωσης, η ουσιαστική ενοποίηση του ESET Inspect Cloud και της πλατφόρμας ESET PROTECT, ένα κοινό περιβάλλον ελέγχου για το ESET LiveGuard Advanced, μια νέα ενότητα προστασίας από επιθέσεις Brute-Force των προϊόντων ESET Endpoint Security για Windows, οι εκδόσεις ARM64 για το ESET Endpoint Security και το ESET Endpoint Antivirus, μια νέα λειτουργία ελέγχου διαδικτύου στο ESET PROTECT Cloud που επιτρέπει στους διαχειριστές IT να ρυθμίζουν την πρόσβαση των υπαλλήλων σε ιστότοπους από τις κινητές συσκευές Android και μια νέα έκδοση του ESET Endpoint Antivirus για χρήστες Mac.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η ESET συνεχίζει να επενδύει σημαντικά σε πολλαπλά επίπεδα ιδιόκτητης τεχνολογίας που αποτρέπει τις παραβιάσεις των τελικών σημείων και συστημάτων των πελατών της, τόσο από γνωστές όσο και από πρωτόγνωρες απειλές. Η εταιρεία έχει ανακηρυχθεί συνεχώς κορυφαίος παίκτης και ηγέτης στον κλάδο για τις επιχειρηματικές λύσεις της.

“Είμαστε μια δύναμη για την πρόοδο που φέρνει η ψηφιακή τεχνολογία. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την ψηφιακή ασφάλεια που επιτρέπει στα συστήματα ενός οργανισμού να λειτουργούν ομαλά και με ασφάλεια” αναφέρει ο Δημήτρης Καραπάνος, branch manager της ESET Hellas.

“Καμία σύγχρονη επιχείρηση μικρή ή μεγάλη δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς αποτελεσματική αντίδραση μπροστά σε μια παραβίαση των συστημάτων της. Πιστεύουμε, ότι χρησιμοποιώντας τις ισχυρές τεχνολογίες πρόληψης, ανίχνευσης και απόκρισης της ESET που παρέχονται με τη μορφή της επεκτάσιμης πλατφόρμας ESET PROTECT, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την πιο πολυεπίπεδη και αποτελεσματική προστασία στον κλάδο”.

Για τις επιχειρήσεις που δε διαθέτουν την εσωτερική τεχνογνωσία για την παροχή βέλτιστης προστασίας, οι Επαγγελματικές Υπηρεσίες της ESET συμπληρώνουν τις ενημερώσεις των λύσεων λογισμικού ασφάλειας για επιχειρήσεις της ESET.

Οι οργανισμοί μπορούν να αξιοποιήσουν τα εργαλεία και τις γνώσεις της ομάδας μηχανικών της ESET για να διαγνώσουν και να επιλύσουν τις μοναδικές προκλήσεις ασφαλείας πληροφοριών της επιχείρησής τους. Η ESET προσφέρει έναν κατάλογο καθορισμένων υπηρεσιών, από την υλοποίηση και την προσαρμογή έως την εκπαίδευση και την υποστήριξη, όπου οι οργανισμοί μπορούν να αποκομίσουν όλα τα οφέλη υπηρεσιών χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν μια εσωτερική ομάδα μηχανικών κυβερνοασφάλειας ή να μεγιστοποιήσουν την ασφάλειά τους προσθέτοντας ένα “δεύτερο ζευγάρι μάτια” για να ενισχύσουν την υπάρχουσα ομάδα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.eset.com, επικοινωνήστε με την ESET στο τηλέφωνο 210 77 59 270 ή ακολουθήστε μας στο LinkedIn, το Facebook, το Instagram και το Twitter.