Το Check Point CloudGuard Network Security είναι αναγνωρισμένο για την παροχή κορυφαίας στον κλάδο προηγμένης πρόληψης απειλών για όλες τις δημόσιες, ιδιωτικές και υβριδικές εφαρμογές cloud.

  Η Check Point® Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), κορυφαίος πάροχος λύσεων κυβερνοασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοίνωσε τη θέση της ως κορυφαίο προμηθευτή στο inaugural Radar for Cloud Network Security της GigaOm. Η έκθεση αναγνωρίζει την προηγμένη πρόληψη απειλών και την ασφάλεια δικτύου που προσφέρει το Check Point CloudGuard Cloud Network Security, το οποίο παρέχει ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, αποτρέποντας τις απειλές του cloud και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων που μεταφέρουν τους φόρτους εργασίας τους σε αυτό.

“Εδώ και τρεις δεκαετίες είμαστε ειδικοί στην ασφάλεια δικτύων – βοηθώντας τους πελάτες μας να μετακινηθούν στο cloud με κορυφαία πρόληψη απειλών και προστασία των εφαρμογών του”, δήλωσε ο TJ Gonen, VP Cloud Security στην Check Point Software. “Είμαστε υπερήφανοι που αναγνωριζόμαστε ως ηγέτης στην πρώτη έκθεση ασφάλειας δικτύων της GigaOm για τις κορυφαίες στον κλάδο μας δυνατότητες ασφάλειας δικτύων cloud για δημόσια, ιδιωτικά και υβριδικά clouds”.

Η GigaOm εμβαθύνει στις τεχνικές δυνατότητες των προμηθευτών, σκιαγραφώντας τα όρια του τοπίου της αγοράς και αξιολογώντας τον πιθανό αντίκτυπό τους στις επιχειρήσεις. Ειδικότερα, η έκθεση υπογραμμίζει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει το δίκτυο ως σημείο εισόδου για τους επιτιθέμενους και τονίζει τη σημασία του να αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας. “Η Check Point είναι ένας από τους μοναδικούς προμηθευτές που παρουσιάζονται σε αυτό το Radar και παρέχει όλες τις δυνατότητες που περιγράφονται στην έκθεση. Η πλατφόρμα τους μπορεί να παρέχει πραγματική end-to-end ασφάλεια δικτύου για περιβάλλοντα cloud”, δήλωσε ο Andrew Green, αναλυτής ερευνών δικτύωσης, και ασφάλειας στη GigaOm.

Καθώς οι τεχνολογίες cloud γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, είναι κρίσιμο για τους οργανισμούς να δώσουν προτεραιότητα στην ασφάλεια της υποδομής του cloud τους. Με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο να είναι πιο διαδεδομένες από ποτέ, η έκθεση 2023 Cloud Security Report της Check Point αναδεικνύει τις συνεχείς ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του cloud, με το 76% των ερωτηθέντων να εκφράζει ακραία ή σημαντική ανησυχία για το θέμα. Οι εταιρείες εξαρτώνται από τις λύσεις του παρόχου ασφαλείας τους για την ασφαλή και αποτελεσματική προστασία των περιβαλλόντων cloud και η έκθεση αυτή αναγνωρίζει τις λύσεις της Check Point για την παροχή αξιόπιστης ασφάλειας σε όλα τα περιβάλλοντα cloud – είτε υβριδικά, είτε δημόσια, είτε ιδιωτικά, με ενιαία διαχείριση ασφάλειας για τα δίκτυα στις εγκαταστάσεις.

Η Check Point έλαβε κορυφαίες βαθμολογίες για τη συνολική αξιολόγηση, καθώς και για τις μετρήσεις Επεκτασιμότητας και Διαλειτουργικότητας, Ευκολίας Χρήσης, Καταλληλότητας DevSecOps και του Οικοσυστήματος Συνεργατών. Δείτε ένα αντίγραφο του Radar for Cloud Network Security της GigaOm εδώ.