Η NSS, διεθνής διανομέας Value Added Distributor (VAD) λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας ανακοινώνει σήμερα τη συνεργασία της με την BeyondTrust, παγκόσμιο ηγέτη στη διαχείριση προνομιακής πρόσβασης (Privileged Access Management) και ασφαλούς απομακρυσμένης πρόσβασης (SecureRemoteAccess). Η NSS θα διανέμει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, καθώς και στα Βαλκάνια και τη Μάλτα, την πιο απρόσκοπτη λύση για την αποτροπή παραβιάσεων δεδομένων που σχετίζονται με κλοπή διαπιστευτηρίων, κακή χρήση προνομίων και παραβίαση της απομακρυσμένης πρόσβασης. Ως διεθνής διανομέας λύσεων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο στην περιοχή, η NSS βρίσκεται σε στρατηγική θέση για να διανέμει στην αγορά την πλήρη σουίτα εργαλείων Privileged Access Management (PAM) της BeyondTrust.

Το χαρτοφυλάκιο Privileged Access Management της BeyondTrust αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που παρέχει ορατότητα και δυνατότητες ελέγχου σε όλους τους προνομιακούς λογαριασμούς αλλά και τους προνομιακούς χρήστες. Ενοποιώντας ένα ευρύτατο σύνολο δυνατοτήτων ασφάλειας προνομιακής πρόσβασης, η πλατφόρμα απλοποιεί τις υλοποιήσεις, μειώνει τους κινδύνους που σχετίζονται με τα προνομιακά διαπιστευτήρια, μειώνει τα κόστη και βελτιώνει σημαντικά τη χρηστικότητα.

«Ως στρατηγικός συνεργάτης μας, η NSS θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το μοντέλο UniversalPrivilegeManagement της BeyondTrust, μια σύγχρονη προσέγγιση που αντιμετωπίζει το σύνολο προνομίων σε έναν οργανισμό», δήλωσε ο Alexis Serrano, Director EMEIA Channels & Alliances της BeyondTrust. «Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τη βαθειά γνώση της αγοράς που διαθέτει η NSS στην περιοχή αλλά και το εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της, με τις καλύτερες λύσεις της BeyondTrust, αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να βελτιώσουν τις στρατηγικές ασφάλειας και την επιχειρησιακή τους αντοχή», συμπληρώνει ο κος Serrano.

«Ως ηγέτης στη διαχείριση της προνομιακής πρόσβασης (PAM) με πολλές περγαμηνές και διεθνείς διακρίσεις από αναλυτές όπως η Gartner,

Γιώργος Καπανίρης, Εκτελεστικός Διευθυντής της NSS.

στην NSS, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τις λύσεις της BeyondTrust στην ευρύτερη αγορά της Ελλάδος, της Κύπρου, των Βαλκανίων αλλά και της Μάλτας», δήλωσε ο Γιώργος Καπανίρης, Εκτελεστικός Διευθυντής της NSS. «Η ολοκληρωμένη λύση PAM της BeyondTrust θα μας επιτρέψει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας σε ένα ταξίδι που τους επιτρέπει να αντιμετωπίσουν κρίσιμα τρωτά σημεία και να αρχίσουν αμέσως να συρρικνώνουν την επιφάνεια επίθεσης στις υποδομές τους».

Η ευέλικτη και επεκτάσιμη πλατφόρμα της BeyondTrust, δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να κλιμακώσουν εύκολα την ασφάλεια προνομίων καθώς οι απειλές εξελίσσονται σε περιβάλλοντα τελικού σημείου, διακομιστή, cloud, DevOpsαλλά και συσκευών δικτύου. Η πλατφόρμα της BeyondTrust ενοποιεί την ευρύτερη σειρά προνομιακών δυνατοτήτων πρόσβασης με κεντρική διαχείριση, αναφορές και αναλυτικές αναφορές, επιτρέποντας στους διαχειριστές, αλλά και στους επικεφαλείς ασφάλειας να λάβουν αποφασιστικές και ενημερωμένες ενέργειες και αποφάσεις για να αντιμετωπίσουν τους επιτιθέμενους. Η ολιστικής προσέγγισης πλατφόρμα ξεχωρίζει για τον ευέλικτο σχεδιασμό της που απλοποιεί τις ενοποιήσεις, βελτιώνει την παραγωγικότητα των χρηστών και μεγιστοποιεί τις επενδύσεις πληροφορικής και ασφάλειας.
Η BeyondTrust δίνει στους οργανισμούς την ορατότητα και τον έλεγχο που χρειάζονται για τη μείωση του κινδύνου, την επίτευξη των στόχων συμμόρφωσης και την ενίσχυση της επιχειρησιακής απόδοσης. Η NSS θα αξιοποιήσει τις καλύτερες τεχνολογίες της BeyondTrust για να συμπληρώσει τις λύσεις τεχνολογίας που προσφέρει ήδη στην ευρύτερη περιοχή όπου δραστηριοποιείται. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στην NSS να επεκτείνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο και να παρέχει μια καινοτόμα προσαρμοσμένη λύση PAM της BeyondTrust που να ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις κάθε πελάτη της.

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.nss.gr/el/products/security/beyondtrust/


Σχετικά με την NSS

Η NSS είναι ένας διεθνής διανομέας Value Added Distributor (VAD) λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας, που καλύπτει τομείς όπως την ψηφιακή ασφάλεια πληροφοριών, τη δικτύωση, τις ενοποιημένες επικοινωνίες καθώς και τα συστήματα υποδομής υπολογιστικών κέντρων δεδομένων (data centers). Η NSS διαθέτει βαθιά και πολυετή γνώση της αγοράς υψηλής τεχνολογίας και έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας αιχμής, που την διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό μέσω αποδεδειγμένων λύσεων που διαθέτει. Η NSS διαθέτει ένα ευρύ κανάλι μεταπωλητών με πολλές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων που έχουν δημιουργήσει ένα εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο πελατών, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων εταιρειών και οργανισμών τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Οι υπηρεσίες της NSS περιλαμβάνουν προπώληση, υλοποίηση, διαμόρφωση και εκπαίδευση. Η NSS διαθέτει μια εντυπωσιακή ομάδα ειδικευμένων μηχανικών και συμβούλων για την υποστήριξη των μεταπωλητών (VAR / Value Added Resellers).Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδαwww.nss.gr