Η SysteCom, εταιρεία παροχής λύσεων ασφαλείας και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε εταιρικούς πελάτες, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Sealpath.

Η Sealpath, μέσω μιας κονσόλας που είναι απλή στην χρήση, παρέχει πλήρη έλεγχο στην πρόσβαση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών προστασίας αρχείων και δεδομένων. Εκτός από τις υπόλοιπες μορφές αρχείων, είναι ο πιο ισχυρός μηχανισμός προστασίας αυτή τη στιγμή για CAD αρχεία. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τεχνολογίες AI/ML για την ταξινόμηση των δεδομένων και έχει πλήρη συμβατότητα με εταιρικά συστήματα.
Η συνεργασία αυτή δίνει την δυνατότητα στην SysteCom για την μεταπώληση αδειών χρήσης και την παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης και υποστήριξης.

Υλοποιώντας την λύση της Sealpath με την SysteCom, ένας οργανισμός:
• Ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού του έναντι εσωτερικών απειλών, ανθρώπινου λάθους και εξωτερικών επιθέσεων.
• Διασφαλίζει ότι τα δεδομένα του παραμένουν υπό τον έλεγχο του καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.
• Αποκτά απαράμιλλη ορατότητα στην πρόσβαση των δεδομένων, που επιτρέπει στους διαχειριστές να παρακολουθούν τη χρήση, να γνωρίζουν τις μη εξουσιοδοτημένες προσπάθειες που έγιναν πάνω στα δεδομένα του οργανισμού και να περιορίζουν την πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το δίκτυο ή τη συσκευή.

Η SysteCom, με τη νέα αυτή συνεργασία εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των λύσεων κυβερνοασφάλειας που παρέχει στους πελάτες της ενώ παράλληλα διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της.
Η SysteCom δημιουργήθηκε το 2013 από μια ομάδα επαγγελματιών πληροφορικής με όραμα μέσω ενός μικρού και ευέλικτου σχήματος να φέρουν στην ελληνική αγορά πληροφορικής μια φρέσκια προσέγγιση στον τρόπο που χειρίζονται τις ανάγκες των πελατών τους, ξεκινώντας συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους, πιστοποιώντας τα στελέχη της στις λύσεις τεχνολογίας που παρέχουν και διασφαλίζοντας οργανωτικά την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν. Έκτοτε έχει σταθερή αναπτυξιακή πορεία και θετικά αποτελέσματα, μεγαλώνοντας την πελατειακή της βάση και τo χαρτοφυλάκιο των λύσεων και υπηρεσιών που παρέχει, διατηρώντας όμως ως βάση αναλοίωτες τις αξίες πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε.