Με νέο όνομα, νέα χρώματα, νέα διάθεση και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων επιτυχημένης πορείας στο χώρο της τεχνολογίας, η UPCOM αλλάζει ταυτότητα και γίνεται UpcoMinds. Μέσα από αυτή την αλλαγή, η διοίκηση της εταιρείας χαρτογραφεί και επαναπροσδιορίζει τις ψηφιακές ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης, και εγκαινιάζει μία νέα εποχή με σύγχρονες υπηρεσίες που σηματοδοτούν την επόμενη 25ετία!

Ο κύριος Κώστας Φλώκος, CΕΟ της UpcoMinds δηλώνει σχετικά: «Σε έναν χώρο σαν αυτόν της τεχνολογίας, που αναπτύσσεται διαρκώς, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να μείνεις στάσιμος. Για εμάς το νέο λογότυπό μας εμπεριέχει όλες τις νέες σημαντικές αξίες και τάσεις που αξίζουν την προσοχή μας. Όπως ακριβώς έγινε και πριν 25 χρόνια με το πρώτο μας λογότυπο. Τότε, το μπλε και το πράσινο χρώμα αποτελούσε για εμάς την ευκαιρία να δηλώσουμε μεταξύ άλλων την οικολογική μας διάθεση. Σήμερα 25 χρόνια μετά, οι ανάγκες είναι διαφορετικές. Η εξισορρόπηση των ψηφιακών αναγκών, καθώς η εξυπηρέτηση ως αξιομνημόνευτη εμπειρία πελάτη αποτελούν πλέον τα δύο σημαντικότερα χαρακτηριστικά για κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Έτσι το γκρι χρώμα πρεσβεύει την στιβαρότητα και την ισορροπία που έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ το φούξια που τείνει να γίνει το διεθνές χρώμα εμπειρίας πελάτη, πρεσβεύει την άριστη εξυπηρέτηση και εμπειρία πελάτη, είτε αν μιλάμε για τον δικό μας εσωτερικό ή εξωτερικό πελάτη, είτε για τον πελάτη του πελάτη μας…»

Η UpcoMinds με διεθνή παρουσία σε Ελλάδα, Βέλγιο και Κύπρο, δυναμικό που ξεπερνά τους 150 υπάλληλους, αποτελεί μία σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας που ανταγωνίζεται τις σημαντικότερες εταιρείες τεχνολογίας της Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία συμμετέχει ενεργά σε Ευρωπαϊκά προγράμματα που προωθούν τον εκσυγχρονισμό, την ουσιαστική τεχνολογική ασφάλεια και την ανάπτυξη. Δείτε περισσότερα στην σελίδα της εταιρείας www.upcominds.com