Η Alphabit ενώνει δυνάμεις με την KnowBe4 (www.knowbe4.com) του γνωστού Ethical Hacker και Security Evangelist Kevin Mitnick για την παροχή κορυφαίων Λύσεων Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης στην Ασφάλεια Πληροφοριών για το προσωπικό των Eλληνικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα.

Η βραβευμένη μεθοδολογία της KnowBe4 έρχεται στην Ελλάδα με πλούσιο εξελληνισμένο περιεχόμενο με σκοπό να ενεργοποιήσει και να ενδυναμώσει το ανθρώπινο τείχος προστασίας! Σημαντικοί αναλυτές όπως οι Gartner, Forrester, G2 και Marsh, τοποθετούν τις λύσεις της KnowBe4 ως Best-in-Class στην κατηγορία Security Awareness CBT.

H Alphabit Α.Ε. (www.alphabit.gr) παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες IT Management, Risk Management, Information Security Consulting και Digital Forensics and Incident Response αντιμετωπίζοντας ολιστικά το θέμα της διασφάλισης των Δεδομένων μέσα από το Alphabit 360, ένα πρόγραμμα ολικής διαχείρισης των αναγκών IT και InfoSec στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού και του διαρκώς εντεινόμενων κυβερνοαπειλών.