Μετά την επιτυχία του Cybercrime – Security Forum 08, η μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα για IT Pros, το autoexec.gr, διοργανώνει την εκδήλωση IT Pro Connections 2009

Τα κύρια αντικείμενα των παρουσιάσεων θα είναι:  1. Client και Server λειτουργικά. Crash test σε ό,τι πιο νέο έχει κυκλοφορήσει. 

  2. Virtualization 360. Ακόμη βασίζεστε σε φυσικές μηχανές; Προλάβετε τις εξελίξεις!

  3. Security. Δείτε σε πραγματικό χρόνο πώς ο γείτονας σπάει το WiFi δίκτυό σας.

  4. Storage. Να πάρω SAN ή να μείνω με το SATA;

  5. Unified Communications. «Παππού πώς το λένε αυτό που έχεις στο αυτί σου; Τηλέφωνο;»

  6. Dynamic IT. Αν ακόμα οι χρήστες σε ενημερώνουν για το πότε έπεσε ο server, έλα γρήγορα.

  7. Networking. Μετά από τόσα χρόνια πρέπει να παραδεχτείς πως το subnetting και το troubleshooting του δικτύου είναι μεγάλο μπέρδεμα. Ναι, σε σένα το λέω, με τις στατικές IPv4!

  8. Εργασιακά. Ξέρεις με ποιο αρχαίο επάγγελμα μοιάζει στην Ελλάδα αυτό που εμείς λέμε IT Pro; Δεν θες να ξέρεις; Ίσως εξαρτάται και από εμάς η βελτίωση.

  9. Νομικές συμβουλές. Τελικά, να το ψαχουλέψω το mailbox του συναδέλφου όπως είπε το αφεντικό ή θα με πάνε μέσα;

  10. Secret session… Είπαμε secret.

Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων είναι καθαρά τεχνικό και προσεγγίζει αυτό που η κοινότητα του autoexec.gr έχει υιοθετήσει σε όλες τις παρουσιάσεις του. Πρακτική εφαρμογή στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας, εστίαση στα σωστά σημεία και συζητήσεις ουσίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της διήμερης εκδήλωσης που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ οι γνώσεις που θα αποκτήσετε θα είναι πολύτιμες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.itproconnections.gr