Η KEMP Technologies, ηγετική εταιρία στον χώρο της παροχής λύσεων load balancing και Application Delivery Controllers (ADCs), ανακοίνωσε σήμερα πως η λύση LoadMaster v7.1 απέκτησε την πιστοποίηση SAP network certification και ως εκ τούτου την εξουσιοδότηση χρήσης του logo “SAP-Certified Integration with SAP® Applications”.

Οι ADC (Application Delivery Control) λύσεις της KEMP Technologies, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλές επιδόσεις, μέγιστη επεκτασιμότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια, βελτιώνουν την διαθεσιμότητα και την ασφάλεια ακόμα και των πιο απαιτητικών εφαρμογών.

Η software defined προσέγγιση της Kemp επιτρέπει σε οργανισμούς να επιτύχουν migration αποδοτικά και οικονομικά σε λύσεις converged infrastructure και hybrid cloud. Επί προσθέτω, η σειρά προϊόντων LoadMasters επεκτείνεται πέρα από το application-delivery για να παρέχει ευφυές load balancing, intrusion prevention, edge security και authentication καθώς και Layer 7 Web Application Firewall (WAF).

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα της Kemp επικοινωνήστε με τoν επίσημο διανομέα,  AlfaVAD, Value Added Solutions Distributor ή επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας http://www.alfavad.com/news/kemp-technologies-loadmaster-achieves-certified-integration-sapr