Η LeanIT LTD, επίσημος διανομέας (Value Added Distributor) της Micro Focus σε Ελλάδα και Κύπρο με χαρά ανακοινώνει ότι η λύση Vertica της Micro Focus κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το status του Leader στο GigaOm Radar για Data Warehouses.

Η Vertica έλαβε πολλαπλές εξαιρετικές αξιολογήσεις για βασικά κριτήρια, κατηγορίες αγοράς και χρηστών και αναγνώριση για μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων.

Η Vertica κέρδισε εξαιρετική βαθμολογία – την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία – για την αγορά Large Enterprise και για τις κατηγορίες χρηστών Data Analyst και Data Engineer. Όσον αφορά στα βασικά κριτήρια, η Vertica έλαβε εξαιρετικές αξιολογήσεις για Multicluster Structure, Advanced Data Governance και Security, Data Ingestion και Data Replication. Επίσης, η Vertica περιεγράφηκε ως «εστιασμένη στο μέλλον» με την πρόσφατη κυκλοφορία του Vertica Accelerator, την προσφορά της Database as a Service, καθώς και τις επερχόμενες προγραμματισμένες βελτιώσεις. Σύμφωνα με την έκθεση της GigaOm (που αξιολόγησε 12 λύσεις data warehouse )η Vertica προσφέρει wide-ranging in-database analytics και ML (machine learning) και ευέλικτα μοντέλα ανάπτυξης.

«Η Vertica αντιμετωπίζει τις ανάγκες των πελατών της σήμερα και στο μέλλον με ένα συνεχώς αυξανόμενο σύνολο δυνατοτήτων στη βάση δεδομένων για οποιαδήποτε ανάλυση δεδομένων, σε οποιαδήποτε κλίμακα, που αναπτύσσεται οπουδήποτε», δήλωσε ο Jeff Healey, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Vertica Product Group στη Micro Focus. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναδειχτούμε ως leader στο GigaOm Radar για στα data warehouses για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της συνεχιζόμενης δέσμευσης όλης της Team Vertica, η οποία εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει την καλύτερη λύση βάσης δεδομένων και ανάλυσης δεδομένων στην κατηγορία της».

Ως διανομέας της Vertica, η LeanIT είναι έτοιμη να βοηθήσει τις εταιρείες που θέλουν να εγκαταστήσουν τη λύση να ενημερωθούν για αυτήν και να την προμηθευτούν. Ως VAD μπορούμε να σας παρέχουμε όλους τους απαιτούμενους πόρους πωλήσεων, τεχνικών προ-πωλήσεων και μετά την πώληση που απαιτούνται για τη χρήση της λύσης. Επικοινωνήστε με την LeanIT για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη Vertica.