• Πέραν των 12 κορυφαίων επαγγελματιών μοιράστηκαν τις γνώσεις και την εμπειρία τους
  • Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η τεχνητή νοημοσύνη, η καινοτομία και η κυβερνοασφάλεια, καθώς και οι επιπτώσεις τους στις τεχνολογίες ανάλυσης δεδομένων βρέθηκαν στο επίκεντρο του συνεδρίου
  • Με την υποστήριξη της ai-analytix και της TUV Nord Hellas

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1o Digital Day της Baker Tilly στην Ελλάδα σε συνεργασία με την projectyou, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στο Athens Marriott, κατά τη διάρκεια του οποίου προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου ανέδειξαν επίκαιρα θέματα σχετικά με το ψηφιακό μετασχηματισμό, τη τεχνητή νοημοσύνη, την καινοτομία, την ανάλυση δεδομένων και την κυβερνοασφάλεια και τους τρόπους που αυτά επηρεάζουν τις επιχειρήσεις.

Τους σύνεδρους καλωσόρισε ο κ. Μάριος Α. Κλείτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο οποίος  υπογράμμισε τη σημασία του συνεδρίου και της θεματολογίας για την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια της Ελλάδας κ. Κώστας Φραγκογιάννης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Enterprise Greece κ. Μαρίνος Γιαννόπουλος, οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην σημασία της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών αλλά και για το πως τεχνολογικοί κολοσσοί αναγνώρισαν τη σημασία της Ελλάδας και προχώρησαν σε σημαντικές επενδύσεις στη χώρα.

Οι παρουσιάσεις που έγιναν από τους κ. Deepak Upadhyaya, Συνέταιρο στη Baker Tilly Καναδά, και κ. Ανέστη Δημόπουλο, Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διαχείρισης Κινδύνων και Ψηφιακών Τεχνολογιών της Baker Tilly Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ανέλυσαν τα χαρακτηριστικά των λύσεων τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), καθώς και τις εφαρμογές τους σε προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού, κυβερνοασφάλειας και τις εσωτερικές λειτουργίες κάθε οργανισμού (HR, Finance, Supply Chain).

Επιπλέον, στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν τρεις θεματικές συζητήσεις (panel discussions) κατά τις οποίες εμπειρογνώμονες ανέλυσαν θέματα όπως η κυβερνοασφάλεια & digital trust, τρόποι συνεργασίας με νεοφυείς επιχειρήσεις με σκοπό τη επιτάχυνση της υιοθέτησης καινοτόμων πρακτικών, και η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων.

Το συνέδριο παρείχε πολύτιμες εισηγήσεις και συζητήσεις που υπογράμμισαν τη μετασχηματιστική δύναμη των ψηφιακών τεχνολογιών και τις επιπτώσεις τους στις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και πέρα από αυτήν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο Baker Tilly Digital Day και για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των ψηφιακών συμβουλευτικών υπηρεσιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο +30 215 5006060 ή μέσω email στη διεύθυνση info@bakertilly.gr.

Για τις τελευταίες ενημερώσεις και νέα από την Baker Tilly, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.bakertilly.gr.


Baker Tilly South East Europe

H Baker Tilly South East Europe είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International, η οποία λειτουργεί υπό ενοποιημένη δομή και με τη διεύθυνση μιας ενιαίας, κεντρικής ομάδας διαχείρισης, η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες μέσω 6 γραφείων σε 5 χώρες από 27 διευθυντές και περισσότερους από 500 επαγγελματίες.