Η ITWAY μας ενημερώνει για τη νέα επίθεση ransomware που ονομάζεται Bad Rabbit και τις λύσεις προστασίας της Checkpoint, εκδίδοντας το παρακάτω δελτίο:

“Μια νέα επίθεση ransomware που ονομάζεται Bad Rabbit έχει μολύνει πολλούς οργανισμούς στην Ανατολική Ευρώπη και επεκτείνεται στην Τουρκία και τη Γερμανία. Τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης και το σύστημα μεταφορών της Ουκρανίας ήταν ανάμεσα στα πρώτα που ανέφεραν το ransomware.

Το malware επεκτείνεται μέσω ενός ψευδούς Flash update installer . Όπως και στις παλαιότερες επιθέσεις WannaCry και Petya , έτσι και τώρα, η επίθεση ransomware Bad Rabbit θα μπορούσε να έχει αποτραπεί.

Μην αφήσετε επιθέσεις οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν αποτραπεί να επηρεάσουν τον οργανισμό σας και την υποδομή σας.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και δείτε τι είναι το ransomware , και γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ακόμη και αν είστε στόχος κυβερνοεπιθέσεων . Στη συνέχεια, διαβάστε το whitepaper “The Next Cyber Attack Can Be Prevented,” και δείτε τις πέντε σημαντικότερες στρατηγικές ώστε να μην γίνει η εταιρία σας ακόμη μια επικεφαλίδα ransomware επίθεσης.

Οι λύσεις της Check Point , το SandBlast και το Anti-Ransomware προστατεύουν ενάντια σε επιθέσεις όπως οι Bad Rabbit,  Petya, Petrwrap, WannaCry και άλλες αντίστοιχες επιθέσεις.”

Για περισσότερες πληροφορίες:
Itway Hellas:
Phone.: +30-210-6801013
Fax.: +30-210-6801015
email: sales@itway.gr