Μια σειρά από συμβουλές και κανόνες για ασφαλέστερη περιήγηση στο Διαδίκτυο εμπεριέχονται στο νέο βιβλίο που έγραψαν ο Γιώργος Γέρμανος και η Κάτια Πέππα με τίτλο «Cyber Safety – Μικρός Οδηγός Διαδικτυακής Ασφάλειας».

Το βιβλίο απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, το οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά τη σπουδαία αυτή εφεύρεση που έχει αλλάξει τον κόσμο μας. Αποτελεί πολύτιμο εγχειρίδιο ασφάλειας για παιδιά και γονείς, επαγγελματίες όλων των κλάδων, και γενικά χρήστες που περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους online για να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν, να εργαστούν, να εκπαιδευτούν ή να πραγματοποιήσουν συναλλαγές.

Ασφάλεια ψηφιακών ταυτοτήτων, χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρηματικές συναλλαγές και προστασία από κακόβουλο λογισμικό είναι μερικά μόνο από τα θέματα που καλύπτει το «Cyber Safety – Μικρός Οδηγός Διαδικτυακής Ασφάλειας».

Οι δύο συγγραφείς διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών. Ο Γιώργος Γέρμανος μεγάλωσε στην Καρδίτσα και είναι υποψήφιος διδάκτορας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τυγχάνει εξειδικευμένος στην πρόληψη και τη διερεύνηση κυβερνοεγκλημάτων. Η Κάτια Πέππα, από τη Μάνδρα Αττικής, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις «Τεχνολογίες & Διοίκηση Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων» από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα βιβλιοπωλεία σε Ελλάδα & Κύπρο.

Δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσω του www.cybersafety.gr και του www.facebook.com/cybersafetygr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Τίτλος: «Cyber Safety – Μικρός Οδηγός Διαδικτυακής Ασφάλειας»

Συγγραφείς: Γιώργος Γέρμανος, Κάτια Πέππα

Ιδιωτική έκδοση

Πρώτη Κυκλοφορία: Δεκέμβριος 2018

ISBN: 978-618-00-0692-6

Γλώσσα: Ελληνικά

Διαστάσεις: 12*17

Σελίδες: 98