Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε. (www.lexis.gr) ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της συνεργασίας της με τον οίκο New Rock Technologies Inc. (www.newrocktech.com), ηγέτη στο σχεδιασμό και την κατασκευή λύσεων VoIP τηλεφωνίας για SMEs και ITSPs. Πρόκειται για μία συνεργασία υψηλής σημασίας, τόσο για τη LEXIS, που θα είναι αντιπρόσωπος και διανομέας των κορυφαίων λύσεων της εταιρείας, όσο και για τη New Rock, που μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας στοχεύει να διεισδύσει δυναμικά στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η γκάμα των προϊόντων της New Rock περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις IP τηλεφωνίας με έμφαση στα IPPBX μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Τα μοντέλα της διαθέτουν ενσωματωμένες FXO και FXS θύρες και υποστηρίζουν από 20 έως και 512 SIP clients και από 24 έως 512 SIP trunks. Επιπλέον, με το softphone application της New Rock, WeWei και το softconsole, NeeHau, οι κλήσεις μπορούν να δρομολογηθούν σε smartphones/tables και σε laptop/PC, αντίστοιχα.

Τα IP-PBX είναι πλήρως συμβατά με τα IP τηλέφωνα της ATCOM, καθώς και πλήθους δημοφιλών SIP servers, όπως Cisco CallManager, Broadsoft, Microsoft Lync, Huawei IMS και Asterisk.

Μέσω της συνεργασίας της με τη New Rock, η LEXIS Πληροφορική επιβεβαιώνει το στόχο της, που είναι η συνεχής διεύρυνση των συνεργασιών της στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα των τεχνολογικών εξελίξεων, ώστε να προσφέρει διαρκώς τις πιο συμφέρουσες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών προς όφελος των πελατών της.