Το NetIQ AppManager αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης ΙΤ λειτουργιών, σχεδιασμένο για τα τμήματα ΙΤ όπου απαιτείται ταχύτητα αλλά και ευελιξία για την υποστήριξη διαφορετικών αναγκών πολλαπλών επιχειρηματικών μονάδων. Σε αντίθεση με ανταγωνιστικά προϊόντα, παρέχει ευρύτερη υποστήριξη τεχνολογιών, μεγαλύτερη αυτοματοποίηση των ΙΤ διαδικασιών για μείωση των κενών ελέγχου και δημιουργεί σχετικά events ώστε να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που αφορούν το ΙΤ, γρηγορότερα.

 

 

 

 

Χαρακτηριστικά ελέγχου έξυπνων συστημάτων:

  • Ευρεία επισκόπηση περιβάλλοντος Windows και UNIX – Πάνω από 60 modules ελέγχουν την απόδοση των εφαρμογών σας. Αν κάποιο module δεν είναι διαθέσιμο, με τη λειτουργία Module Builder μπορείτε γρήγορα να το δημιουργήσετε για οποιαδήποτε εφαρμογή σε περιβάλλον Windows.
  • Έλεγχος συνολικής εμπειρίας χρήσης του τελικού χρήστη –  Μόνο ο AppManager παρέχει απεικόνιση της εμπειρίας χρήσης από τη σκοπιά του τελικού χρήστη σε web εφαρμογές, εφαρμογές προσβάσιμες μέσω desktop client και εφαρμογές Citrix XenApp.
  • Αυτόματη ανάπτυξη εντοπισμού και ελέγχου – Ανιχνεύει τις αλλαγές, σας προειδοποιεί σε περίπτωση αλλαγής της διαχείρισης και δημιουργεί ελέγχους σύμφωνα με τα προκαθορισμένα policies, μειώνοντας τον κίνδυνο των κενών ελέγχου και της χειροκίνητης διαδικασίας που απαιτείται ώστε να παραμένει ενημερωμένο.
  • Ευελιξία ώστε να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της επιχείρησης – Αντί ο χρήστης να περιοριστεί στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν ανεπιθύμητα events, ο AppManager παρέχει ολοκληρωμένο έλεγχο και εξαίρετη διαχείριση για πολλαπλές επιχειρηματικές μονάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΤWay Hellas (www.itway.gr), τηλ.: 2106801013