Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το virtual round table με τίτλο: «HPE Greenlake: Η νέα cloud εμπειρία», το οποίο διοργανώθηκε από την Pylones Hellas  σε συνεργασία με την Hewlett Packard Enterprise.

Τη virtual εκδήλωση,  Greenlake Digital Round Table όπου και παρουσιάστηκε το νέο επιχειρηματικό μοντέλο που αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο σκέψης ως προς τις ΙΤ υποδομές μίας εταιρείας, παρακολούθησαν ΙΤ managers, IT administrators, CFO’s και στελέχη από επιχειρήσεις και οργανισμούς που στόχο έχουν να υιοθετήσουν τις καινοτόμες δυνατότητες του cloud HPE Greenlake. Δυνατότητες οι οποίες καλύπτουν υπηρεσίες όπως το container management, λειτουργίες machine learning, VMs, storage, data protection και networking. Οι υπηρεσίες αυτές βοηθούν τις εταιρείες να μεταμορφώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους. Η νέα εποχή για τις υπηρεσίες cloud έχει φτάσει, ορίζοντας νέα επίπεδα ταχύτητας και ευελιξίας χάρη στην αποτελεσματικότητα του IT-as-a-service.

Τα πεπειραμένα στελέχη της Pylones Hellas, καθώς και της HPE, μέσω της κας. Κατερίνας  Νάσσου, Pointnext Business Manager, παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο μία επιχείρηση είναι σε θέση να καινοτομήσει και να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της, εμπιστευόμενη τις υπηρεσίες του Cloud HPE Greenlake.  Οι υπηρεσίες HPE GreenLake cloud, παρέχουν επίσης στις επιχειρήσεις ένα εξαιρετικά συμφέρον οικονομικό μοντέλο, εξοικονομώντας από τις χρεώσεις που συνεπάγεται η επιστροφή των δεδομένων από δημόσια cloud στον on premise κόσμο. Το ευέλικτο μοντέλο HPE GreenLake as-a-service και τα εργαλεία ανάλυσης κόστους επιτρέπουν σε όσους αξιοποιούν αυτή τη λύση να ελέγχουν τις δαπάνες τους, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν το Cash Flow τους και να απελευθερώνουν κεφάλαια για επενδύσεις που δίνουν μεγαλύτερες αποδόσεις και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.