Καθώς οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να βασίζονται στις ψηφιακές τεχνολογίες για να οδηγήσουν την ανάπτυξη και την καινοτομία, ο κίνδυνος απειλών και επιθέσεων στον κυβερνοχώρο είναι πάντα παρών. Για αυτό τον λόγο και οι εταιρείες και όλοι οι οργανισμοί στρέφονται όλο κι περισσότερο σε προηγμένες πλατφόρμες πληροφοριών και απειλών, έτσι ώστε να εντοπίσουν και να μετριάσουν αυτούς τους κινδύνους προτού προκαλέσουν σοβαρή ζημιά. Εδώ έρχεται το Seqrite HawkkEye!

Μία ολοκληρωμένη και επεκτάσιμη πλατφόρμα πληροφοριών και απειλών, η οποία έχει σχεδιαστεί για την προστασία των εταιρικών δικτύων από ένα ευρύ φάσμα απειλών στον κυβερνοχώρο. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να βοηθάει τις επιχειρήσεις να εντοπίζουν, να ιεραρχούν και να μειώνουν τις απειλές πριν προκαλέσουν κάποια βλάβη. Με τους προηγμένους αλγόριθμους αναλύσεων το Seqrite HawkkEye παρέχει μία ολιστική άποψη του εταιρικού δικτύου και με αυτόν τον τρόπο η επιχείρηση είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις απειλές στον κυβερνοχώρο.

Πιο συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά του Seqrite HawkkEye αναλύονται παρακάτω.

Κεντρική επίβλεψη:Η διαχείριση είναι cloud-based σε ένα ενιαίο και εύκολα προσαρμόσιμο σύστημα, με αποτέλεσμα την ενοποίηση πολλαπλών δυνατοτήτων ασφαλείας τελικών σημείων (endpoints) και γρηγορότερη λειτουργία.

Απλά βήματα διερεύνησης: Οι πίνακες εργαλείων παρέχουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την ασφάλεια του περιβάλλοντος σας, με αποτέλεσμα την πρόληψη των επιθέσεων πριν δημιουργηθεί ανεπανόρθωτο πρόβλημα.

Ισχυρά αναλυτικά στοιχεία: Συσχετίστε δεδομένα και ειδοποιήσεις, και δημιουργήστε “threat intelligence” με χρήσιμες πληροφορίες.

Μείωση συνολικού κόστους: Μεγιστοποιεί την επιχειρηματική ευελιξία: απαλλαγείτε από τις περιττές εργασιακές διαδικασίες, εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με πιο γρήγορη ανάπτυξη και πιο απλή και εύκολη διαχείριση.

Ρύθμιση της ροής εργασιών: Εξοικονόμηση χρόνου από την ροή εργασιών και διευκόλυνση με αποτέλεσμα ο χρήστης να είναι πιο παραγωγικός παρά διεκπεραιωτικός.

Καλύτερη απόδοση: Λαμβάνει μέτρα αποκατάστασης, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των επιχειρήσεων από προηγμένες απειλές σε πραγματικό χρόνο.

Λύση Plug&Play: Ευέλικτη λύση η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν την υπηρεσία έτσι ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση στις εκάστοτε ανάγκες στον κυβερνοχώρο.

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων: Προσθέστε ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας στη διαδικασία σύνδεσης, με το Google Authenticator. Λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης και συνδεθείτε με ασφάλεια στο portal HawkkEye κάθε φορά.

Μερικά από τα οφέλη της πλατφόρμας Seqrite HawkkEye είναι η ολοκληρωμένη πληροφορία απειλών, η οποία δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εντοπίζουν και να ανταποκρίνονται γρήγορα σε αναδυόμενες απειλές. Επιπλέον οι ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο μειώνουν τον κίνδυνο επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, λαμβάνοντας άμεσα μέτρα, αφού η απειλή εντοπίζεται την ίδια στιγμή. Πολύ σημαντικό είναι ότι η πλατφόρμα είναι επεκτάσιμη, έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί και να “χτιστεί” αναλόγως τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.  Με τα χαρακτηριστικά αυτά, καθώς και τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Seqrite HawkkEye η κάθε επιχείρηση μπορεί να προφυλάξει, προστατεύσει και προβλέψει οποιεσδήποτε απειλές στον κυβερνοχώρο.

Τα προϊόντα-υπηρεσίες της Seqrite αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ τηλ.: 2107100000, sales@partnernet-ict.com, www.partnernet-ict.com.