Η Itway Hellas ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την Teltonika Networks.

Η Teltonika Networks είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας, που κατασκευάζει professional network connectivity equipment για τις διεθνείς αγορές. Μέσα από μακροχρόνια εμπειρία καθώς και έρευνα και ανάπτυξη σε industrial network devices για IoT και M2M communication, , έχει αναπτύξει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων για τους πιο σύνθετους τομείς, όπως Industry 4.0, Smart City και Green Energy.


Η Teltonika Networks προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με δεδομένο το ταχέως αναπτυσσόμενο IoT . Αποτελείται από modems, gateways, routers, switches, και IoT platforms. Είναι ένας από τους ηγέτες στο cellular IoT devices για βιομηχανικές και επαγγελματικές εφαρμογές. Εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα δικτύωσης βρίσκονται επί του παρόντος στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της . Από αυτοματισμούς , έξυπνα δίκτυα έως και συνδεσιμότητα των μέσων μαζικής μεταφοράς. Εστιάζει πρωτίστως σε τρεις βασικούς πυλώνες – την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης.

«Η Teltonika Networks είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή εταιρία κατασκευής λύσεων που σχετίζονται άμεσα με ΙοΤ περιβάλλοντα και είναι ευρύτατα γνωστή και βεβαίως δοκιμασμένη στον σχετικό χώρο. Με τη συνεργασία αυτή θα ενδυναμώσουμε την παρουσία της Teltonika στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, και με τους κατάλληλους συνεργάτες θα ενισχύσουμε με δομημένη προσέγγιση και πρόταση, την μετεξέλιξη του σύγχρονου ΙοΤ », δήλωσε ο κος Ιωάννης Γκιώνης , Country Manager της εταιρίας Itway Hellas.

Για να μάθετε περισσότερα για την Teltonika Networks και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://teltonika-networks.com/


Η Itway Hellas, είναι κορυφαίος Value Added διανομέας, με εξειδίκευση στις αγορές IT Security, Virtualizationκαι υποδομών IT. Η εταιρία Itway Hellas θα διανέμει τις λύσεις της Teltonika Networks , μέσω του δικτύου των πιστοποιημένων συνεργατών της σε Ελλάδα και Κύπρο .