Τα monitors αναγνωρίστηκαν για το smart design και την τεχνολογία αιχμής

Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, βραβεύτηκε στα GOOD DESIGN AWARD 2021 και Wallpaper* Smart Space Award 2021 στην κατηγορία ‘Smartest Design + Tech Collaboration’ για τα επαγγελματικά monitors ColorPro™ VP2776 και VP2786-4K. Γνωστές για την καινοτόμο σχεδίαση τους, οι βραβευμένες οθόνες είχαν κερδίσει φέτος και το υψηλού κύρους iF Design Award.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι μας αναγνωρίζουν στην παγκόσμια σκηνή οι ειδικοί του κλάδου και τα πιο αξιόλογα μέσα με βραβείο στα GOOD DESIGN AWARD και Wallpaper* Smart Space Award», δήλωσε ο Oscar Lin, General Manager of Monitor Business Unit at ViewSonic. «Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν την ζωντανή απόδειξη του ασίγαστου πάθους της ViewSonic, για δημιουργία εξαιρετικά καινοτόμων προϊόντων, που παντρεύουν τη σχεδίαση με την απρόσκοπτη λειτουργία. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για ακόμα καλύτερη σχεδίαση και επαγγελματικές οθόνες ColorPro για creators

Με χορηγό το Japan Institute of Design Promotion, τα GOOD DESIGN AWARD αναγνωρίζουν και τιμούν την τελειότητα και την ποιότητα της σχεδίασης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στα ColorPro VP2776 και VP2786-4K της ViewSonic απονεμήθηκε το GOOD DESIGN AWARD 2021 για το εκλεπτυσμένο design και την ικανότητα να προσφέρει στους δημιουργούς υψηλή ακρίβεια στη βαθμονόμηση χρωμάτων. Μάλιστα, τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η μοναδική τους σχεδίαση απευθύνεται όχι μόνο σε επαγγελματίες, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για δημιουργία.

Τα Smart Space Awards του περιοδικού Wallpaper* έχουν σκοπό να αναδείξουν την τεχνολογία διαρκείας και τη σχεδίαση προϊόντων που εμπνέει και βελτιώνει τον προσωπικό χώρο τον ανθρώπων. Η επιτροπή των ειδικών βράβευσε τα ColorPro VP2776 και VP2786-4K της ViewSonic με ‘Smartest Design + Tech Collaboration’ για την ‘προσοχή τους στη λεπτομέρεια, την καθαρότητα της φόρμας και την έμφαση στην τονική τελειότητα’. Το λεπτό πλαίσιο και η διαισθητική σχεδίαση απελευθερώνουν περισσότερο χώρο στο γραφείο, ώστε να μπορούν οι δημιουργοί να εργάζονται άνετα και παραγωγικά.

Τα monitors έχουν επίσης κερδίσει το περίφημο iF Design Award 2021, για τη μινιμαλιστική τους σχεδίαση και την βελτιωμένη εμπειρία χρήστη. Τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν, το αποκλειστικό ColorPro™ Wheel, έναν αισθητήρα χρώματος, που επιτυγχάνει την πιο ακριβή βαθμονόμηση και παρέχει πλήρη έλεγχο των ρυθμίσεων OSD (On-Screen Display) με ένα απλό γύρισμα του περιστροφικού διακόπτη, το κομψό κάλυμμα σκίασης που ελαχιστοποιεί τις αντανακλάσεις από το φως του περιβάλλοντος και τον ενσωματωμένο backstage φωτισμό, που προσφέρει την ιδανική ποσότητα φωτός στους σκοτεινούς θαλάμους.

Κατασκευασμένες με κομψές γραμμές και υπέροχο μαύρο φινίρισμα, οι όμορφες και μίνιμαλ ColorPro VP2776 και VP2786-4K, συνδυάζουν τέλεια το design με τη λειτουργικότητα. Καλιμπραρισμένες με κορυφαία χρωματική ακρίβεια και εκπληκτική ποιότητα εικόνας, οι πιστοποιημένες με Pantone® οθόνες διαθέτουν ευρεία χρωματική γκάμα* DCI-P3 98%, αστραπιαίο ρυθμό ανανέωσης* 165Hz και προηγμένη τεχνολογία Nano IPS.