Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το “Yeastar Day 2023” Roadshow την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Yeastar Day, προγραμματίζεται και συντελείται κάθε χρόνο από τη Yeastar και τους τοπικούς διανομείς της σε κάθε χώρα. Στο φετινό ταξίδι του, επισκέφτηκε δεκάδες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο πριν κάνει τη στάση του στην Αθήνα, ενώ θα ολοκληρωθεί με ένα ζωντανό, διαδραστικό και γεμάτο εκπλήξεις virtual event στις 25 Οκτωβρίου.

Η Allwan, ως επίσημος διανομέας της Yeastar στην Ελλάδα ήταν διοργανωτής της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν οι ολοκληρωμένες λύσεις της εταιρείας στον τομέα της IP τηλεφωνίας και των ενοποιημένων επικοινωνιών. Επιπλέον, έγινε αναφορά σε πραγματικά σενάρια υλοποίησης, προβάλλοντας τρόπους που μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην ευελιξία, στην αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία των επιχειρήσεων.

Τη Yeastar εκπροσώπησε σε ζωντανή σύνδεση η Arya Zhou, διευθύντρια πωλήσεων και υπεύθυνη για την Ευρώπη, η οποία εστίασε στη λύση Cloud-PBX, αλλά και στα νέα χαρακτηριστικά που πρόκειται να ενσωματωθούν σύντομα στην επιτυχημένη σειρά P-Series IPPBX, προσφέροντας ακόμη περισσότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους επαγγελματίες του χώρου.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν όλα τα προϊόντα της Yeastar από κοντά και να ενημερωθούν για τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά τους από την πιστοποιημένη ομάδα μηχανικών της Allwan.

Ήταν μεγάλη χαρά για την Allwan που το “Yeastar Day 2023” ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αφενός λόγω της μεγάλης προσέλευσης συνεργατών απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως λόγω της επίτευξης του βασικού στόχου του συγκεκριμένου roadshow, που είναι να έρθουμε πιο κοντά στους επαγγελματίες του τομέα, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους και να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά τους, ενημερώνοντάς τους για τις τάσεις της αγοράς και τις τεχνολογίες αιχμής στον τομέα της IP τηλεφωνίας.