Η Υuboto βραβεύθηκε χθες με το Βραβείο Εξωστρέφειας και Ανάπτυξης στα Info-Com Awards 2017, στο πλαίσιο των εργασιών του 19oυ Infocom World Conference.

Tο InfoCom World είναι το μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media στη ΝΑ Ευρώπη, όπου συγκεντρώνονται όλες οι εταιρείες της ψηφιακής αγοράς και αναλύονται οι προοπτικές του μέλλοντος. Θεσμός του συνεδρίου είναι τα Info-Com Awards που επιβραβεύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες και τα πρόσωπα της αγοράς για τη χρονιά που διανύουμε. Η Yuboto αναδείχθηκε ως η πιο εξωστρεφής εταιρεία, καθώς, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζει την έντονη δραστηριοποίηση και ανάπτυξη σε διεθνείς αγορές.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, δήλωσε σχετικά:

“Η βράβευση της Yuboto σε έναν τόσο καταξιωμένο και αδιάβλητο θεσμό όπως τα Info-Com Awards αποτελεί σπουδαία επιβράβευση για εμάς και τις προσπάθειες όλων αυτών των ετών για την ανάπτυξη της Yuboto και της Ελληνικής επιχειρηματικότητας στις διεθνείς αγορές. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνεργασίες και τις συνέργειες εκείνες που θα ανοίξουν το δρόμο και σε άλλες ελληνικές εταιρείες να στραφούν με περισσότερο θάρρος στο εξωτερικό. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτή την βράβευση. Ευχαριστούμε το Infocom για τη διάκριση, αλλά και για την άψογη οργάνωση του συνεδρίου.”