19 Σεπτεμβρίου 2013, Αθήνα, Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22
17.30 – 22.00 – Είσοδος ελεύθερη στο κοινό

Αυξημένη ζήτηση για τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Πληροφοριών για την επόμενη 10ετία σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΒ

Το Hellenic American College σε συνεργασία με το ISACA Athens Chapter (www.isaca.gr), παρουσιάζουν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSIT του Hellenic American University με εξειδίκευση στην Διοίκηση Ασφαλείας Πληροφοριών (MSIT with a concentration in Information Security Management), στις 19 Σεπτεμβρίου 2013, στα πλαίσια της εκδήλωσης επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα:
«Ασφάλεια Πληροφοριών – Προοπτικές και προκλήσεις του επαγγέλματος για την επόμενη 10ετία.»

Το συγκεκριμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα είναι το μοναδικό στην Ευρώπη και το 2ο στο κόσμο που είναι σύμφωνο με το ISACA Model Curriculum for Information Security Management, 2ndEdition.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 17.30 έως τις 22.00.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του μεταπτυχιακού προγράμματος του Hellenic American University, του Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Athens Chapter), του διεθνούς επαγγελματικού φορέα Information Systems Audit and Control Association (ISACA International) και διευθυντικά στελέχη μεγάλων εταιρειών (όμιλοι Τραπεζών, ελεγκτικές εταιρείες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής κ.α.) που έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο τομέα Ασφάλειας Πληροφοριών. Συγκεκριμένα στη συζήτηση θα συμμετέχουν:

  • Χρήστος Δημητριάδης, Group Head of Information Security, Compliance and Innovation, Intralot, Director, ISACA International BoD
  • Σταν Βουλανάς, Partner, Information Assurance, PriceWaterhouseCoopers
  • Έφη Κατσούλη, Partner, Risk and Management Consulting, και Χρήστος Βιδάκης, Senior Manager, Risk and Management Consulting, KPMG
  • Γεράσιμος Μοσχονάς, Group Information Security Officer, Alpha Bank
  • Χρήστος Τόπακας, Group IT Security & Control Manager, Τράπεζα Πειραιώς
  • Ανδρέας Γεωργιόπουλος, Chief Information Security Officer, Γενική Τράπεζα

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει μέσω διαδικτύου ο κ. Ramsés Gallego, International VP of ISACA και θα συντονίζουν οι κ.κ. Δρ. Κωνσταντίνος Παπαπαναγιώτου, ακαδημαϊκός υπεύθυνος για την εξειδίκευση του MSIT στην Ασφάλεια Πληροφοριών και Δρ. Παναγιώτης Καράμπελας, Αναπληρωτής Καθηγητής του Hellenic American University και Διευθυντής του Hellenic American College.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει: α) συζήτηση για τις προοπτικές στην αγορά εργασίας εντός και εκτός Ελλάδος στο τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών και του Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής: ευκαιρίες καριέρας, απολαβές, εταιρίες που ηγούνται στο διεθνή χώρο της Ασφάλειας Πληροφοριών, επαγγελματικές πιστοποιήσεις, εξειδίκευση και τεχνολογικές εξελίξεις, β) παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSIT του Hellenic American University, το οποίο αποτελεί το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξειδικευμένο στην Ασφάλεια Πληροφορικών στην Ευρώπη με αναγνώριση από τον διεθνή επαγγελματικό φορέα ISACA, γ) ευκαιρίες συνομιλίας των συμμετεχόντων με recruiters και στελέχη της αγοράς που απασχολούνται στο συγκεκριμένο επάγγελμα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, είναι απαραίτητη η δήλωση της συμμετοχής πριν τις 19 Σεπτεμβρίου, για τη διασφάλιση της θέσεώς σας. Εταιρείες που επιθυμούν να έχουν χώρο για συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους ή φοιτητές που θα ήθελαν να εργασθούν στο κλάδο, παρακαλούμε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 13/9/2013 στο 210-3680950.

Δηλώσεις συμμετοχής: 210-3680950 (Υπεύθυνη Ενημέρωσης κα Αγγελική Ρέππα, κα Πελαγία Πιπεράκη).