Το ISACA Athens Chapter διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο του στις 25 Οκτωβρίου 2023, με θέμα “Back to digital life, back to virtual reality”.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) αλλά και διαδικτυακά και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ενότητες του συνεδρίου θα είναι οι εξής:

  • Digital trust: Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην ψηφιακή εμπιστοσύνη, όπως η χρήση της τεχνολογίας blockchain και των NFT για τη δημιουργία νέων εμπειριών στον ψηφιακό κόσμο.
  • Cybersecurity: Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες απειλές στον κυβερνοχώρο και τις βέλτιστες πρακτικές για την προστασία των συστημάτων και των δεδομένων τους στον ψηφιακό κόσμο.
  • IT Audit and Assurance: Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τα πρότυπα και τις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των συστημάτων πληροφορικής στον ψηφιακό κόσμο.
  • Emerging technologies and AI: Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση, και τον τρόπο με τον οποίο αυτές επηρεάζουν την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο.

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, του IT auditing και της assurance, καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο.

Οι εγγραφές για το συνέδριο είναι ήδη ανοιχτές και μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του ISACA Athens Chapter. https://isacaathensconference.gr/

Το IT Security Professional είναι ο Media Partner της εκδήλωσης


Σχετικά με το ISACA

Το ISACA είναι ένας διεθνής οργανισμός που προωθεί την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και την ακεραιότητα των συστημάτων πληροφορικής. Ο οργανισμός έχει περισσότερα από 140.000 μέλη σε 180 χώρες.