Η Oracle ανακοινώνει τη νέα πρόταση στη σειρά των server επιπέδου enterprise για συγκεκριμένους φόρτους εργασίας, το Sun Server X4-4 και το Sun Server X4-8. Αυτοί οι servers έχουν αναπτυχθεί σε συνδυασμό με λογισμικό και υλικό εξοπλισμό της Oracle και είναι οι πρώτοι που περιλαμβάνουν δυνατότητες για elastic υπολογιστικά συστήματα, μεγιστοποιώντας την απόδοση χάρη στην προσαρμογή σε διαφορετικές απαιτήσεις φόρτου εργασίας σε πραγματικό χρόνο. Ο Sun Server X4-4 έχει σχεδιαστεί ειδικά για λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας και εργαλεία ανάλυσης δεδομένων, καθώς και για ενοποίηση συστημάτων server, ενώ ο Sun Server X4-8 αποτελεί την καλύτερη πλατφόρμα x86 για την επιλογή Oracle Database In-Memory και για επεκτάσιμες εφαρμογές. Οι servers x86 της Oracle αποτελούν τα βασικά στοιχεία με τα οποία δομούνται τα ενοποιημένα συστήματα Oracle Engineered Systems.

 

 

Ειδήσεις

  • Τα συστήματα Sun Server X4-4 και Sun Server X4-8 της Oracle είναι τα πρώτα και μοναδικά συστήματα(1) που προσφέρουν δυνατότητες για elastic υπολογιστικά συστήματα στον υλικό εξοπλισμό, με δυναμική προσαρμογή στις απαιτήσεις συγκεκριμένων φόρτων εργασίας για μεγιστοποίηση της χρήσης του συστήματος και βελτίωση της αποτελεσματικότητας.
  • Με τις δυνατότητες των συστημάτων Oracle x86 για προσαρμόσιμη υπολογιστική ισχύ — που επιτυγχάνονται ενσωματώνοντας τον server πλατφόρμας Intel® Xeon® Processor E7-8895 v2 με τα Oracle Solaris και Oracle Linux — οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν αυτά τα συστήματα για δυναμική βελτιστοποίηση σύμφωνα με τον αριθμό των πυρήνων ή την απόδοση των πυρήνων, για βέλτιστη απόδοση ανάλογα με τον εκάστοτε φόρτο εργασίας.
  • Το σύστημα Sun Server X4-8 είναι ιδανικό για την εκτέλεση της Oracle Database και, σε συνδυασμό με την επιλογή Oracle Database In-Memory, μπορεί να επιταχύνει την επεξεργασία των ερωτημάτων επιτρέποντας σε ακόμα μεγαλύτερο μέρος της βάσης δεδομένων να λειτουργεί με βελτιστοποίηση μνήμης.
  • Το σύστημα Sun Server X4-4 είναι κατάλληλο για εφαρμογές που απαιτούν τη χρήση εικονικών μηχανών με μεγάλες απαιτήσεις μνήμης και είναι ιδανικό για την εκτέλεση εργαλείων λογισμικού για ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.
  • Οι νέοι servers βελτιστοποιούν την αξιοποίηση του πολύτιμου φυσικού χώρου του κέντρου δεδομένων και έχουν την ικανότητα να ανταποκριθούν σε ακραίες απαιτήσεις μνήμης και I/O για κρίσιμους φόρτους εργασίας. Τα συστήματα προσφέρουν επίσης εξαιρετική απόδοση σε περιβάλλοντα εικονικοποίησης (virtualization) και συστοιχιών υπολογιστικών συστημάτων υψηλής πυκνότητας σε εταιρικά cloud.
  • Οι servers x86 της Oracle, το Oracle Solaris, το Oracle Linux και το Oracle VM σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, δοκιμάζονται, υλοποιούνται και υποστηρίζονται μαζί, παρέχοντας ασυναγώνιστη αξιοπιστία, διαθεσιμότητα και συντηρησιμότητα.

 

Σχετικές δηλώσεις

  • Ο Ali Alasti, Senior Vice President, Hardware Development, Oracle, δήλωσε: «Τα συστήματα Sun Server X4-4 και Sun Server x4-8 επεκτείνουν το στόχο της Oracle για απλοποίηση του IT και σημαντική μείωση των λειτουργικών δαπανών για τους πελάτες μας, παρέχοντας προϊόντα που είναι ιδανικά για την επιλογή Oracle Database In-Memory Option και για εργαλεία ανάλυσης επιχειρησιακών πληροφοριών. Χάρη στη στενή συνεργασία με την Intel, είμαστε οι πρώτοι που ανακοινώνουμε servers βασισμένους στους νέους επεξεργαστές Intel® Xeon® E7-8895 v2 και παρέχουμε πρωτοποριακές δυνατότητες που επιτρέπουν στους πελάτες μας να διαχειρίζονται δυναμικά τους διαφορετικούς φόρτους εργασίας σε πραγματικό χρόνο.»
  • Ο Shannon Poulin, VP και GM, Datacenter Marketing Group, Intel Corporation, δήλωσε: «Ο επεξεργαστής Intel® Xeon® E7-8895 v2, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο λογισμικό της Oracle, συνδυάζει τις δυνατότητες των τριών κορυφαίων σε απόδοση επεξεργαστών της οικογένειας Intel® Xeon® E7 v2 σε έναν ενιαίο και προσαρμόσιμο επεξεργαστή. Οι νέοι servers τεσσάρων και οκτώ socket της Oracle μπορούν να απλοποιήσουν τη διαδικασία προσδιορισμού των διαμορφώσεων των συστημάτων και την αγορά τους, επιτρέποντας τη δυναμική μετατροπή των τρόπων χρήσης των τεχνικών πόρων.»

 

Σχετικές Ιστοσελίδες