Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή με ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής

When security turned to Cyber Security. The ISACA vision

 

 

 

 

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Athens Chapter) σε συνεργασία με το Τμήμα Πληροφορικής του Hellenic American College διοργανώνουν εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον κ. Ramsés Gallego, CISM, CGEIT, CCSK, CISSP, SCPM, 6 Sigma Black Belt, Διεθνή Αντιπρόεδρο του ISACA, Αναλυτή Στρατηγικής στην Dell Software (Ισπανία).

O κος Gallego θα μιλήσει για την ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο, τις διαστάσεις που έχουν πάρει σήμερα οι κυβερνοαπειλές για τις επιχειρήσεις, τους καταναλωτές, την πολιτεία αλλά και την κοινωνία εν γένει. Θα παρουσιάσει επίσης την προτεινόμενη στρατηγική προσέγγιση του ISACA, συμπεριλαμβανομένου του νέου προγράμματος Cybersecurity Nexus, αναφορικά με την εκπαίδευση και υποστήριξη των επαγγελματιών του κλάδου της Ασφάλειας του Κυβερνοχώρου με στόχο την αντιμετώπιση των κυβερνοαπειλών.

Ο Ramses Gallego, είναι Αντιπρόεδρος του  Information Security And Control Association (ISACA), στρατηγικός συνεργάτης της Dell και διακεκριμένος με το Βραβείο ομιλητή ISACAΆs 2013 John Kuyers Award.  Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και διοργανωτής σε μεγάλα παγκόσμια συνέδρια με θέμα την Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, είναι μέλος σε διάφορες επιτροπές διαμόρφωσης προτύπων και επαγγελματικών πιστοποιήσεων σε σχέση με την Ασφάλεια Πληροφοριών του ISACA.

Τόπος και Χρόνος Διεξαγωγής:

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, 19:00,

Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Η γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι η Αγγλική. 

Πως μπορώ να συμμετάσχω;

Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Καθώς η προ-εγγραφή είναι υποχρεωτική, καλείστε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 36 80 950, και στο www.isaca.gr.

Ο ISACA είναι διεθνής οργανισμός με ηγετική θέση σε θέματα ελέγχου ασφάλειας και διακυβέρνησης πληροφοριακών συστημάτων (audit, security and IT Governance) και συνεργάζεται με το Hellenic American College στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Πληροφορική (MSIT).