Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Odyssey στην έκθεση Τεχνολογίας GITEX 2013 που πραγματοποιήθηκε από τις 20 μέχρι 24 Οκτωβρίου στο Dubai.   

Η Odyssey συμμετείχε στην έκθεση με δικό της περίπτερο στο οποίο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για τις υπηρεσίες Managed Security & Outsourcing Services που προσφέρει η εταιρεία όσο και για τις πρόσφατα λανσαρισμένες υπηρεσίες ασφάλειας στο cloud, ClearSkies.

Στην GITEX 2013, η Odyssey παρουσίασε για πρώτη φορά την πρωτοποριακή πλατφόρμα ClearSkies, η οποία αναπτύχθηκε εξΆ ολοκλήρου από την Odyssey και αποτελεί την τελευταία καινοτομία της εταιρείας στον τομέα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριών cloud-based Security-as-a-Service (SecaaS).  Έντονο ήταν το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση από τους επισκέπτες για την επίδειξη των δυνατοτήτων της πλατφόρμας και για τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι οργανισμοί από υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριών μέσω του cloud.  Συγκεκριμένα, οι λύσεις ασφάλειας cloud-based της Odyssey, συγκρινόμενες με τις ανάλογες μέχρι τώρα υλοποιήσιμες λύσεις, βοηθούν οργανισμούς να προστατεύσουν την πληροφορία τους με πολύ χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και συντήρησης, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο ασφάλειας. Κύρια υπηρεσία της πλατφόρμας ClearSkies είναι το ClearSkies SIEM το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε οργανισμούς να συλλέγουν logs από διάφορα συστήματα και εφαρμογές στο δίκτυο τους και τους παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική και αποδοτική παρακολούθηση και ανάλυση αυτών για ύποπτες επιθέσεις στο δίκτυο τους.

Η Έκθεση GITEX Technology Week είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στη Μέση Ανατολή η οποία προσελκύει περισσότερους από 3.500 εκθέτες και 130.000 επισκέπτες. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις διεθνώς, με συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως. Ως εκ τούτου αποτέλεσε την ιδανική πλατφόρμα για την Odyssey να επιδείξει πρωτοποριακές λύσεις ασφάλειας πληροφοριών και για τους επισκέπτες να ενημερωθούν για το πώς οι λύσεις της Odyssey μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και απαιτήσεις των οργανισμών τους.