Το Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Athens Chapter) σε συνεργασία με  την Ελληνοαμερικανική Ένωση και την Focal Point, διοργανώνουν για πρώτη φορά σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο δύο εργαστήρια “hands-on workshops” για στρατηγικές θωράκισης και αντιμετώπισης κυβερνοαπειλών “Cyber Defence Strategies“. Τα Εργαστήρια με “live demos” και “ασκήσεις προσομοίωσης κυβερνοεπιθέσεων” θα διεξαχθούν στην Αθήνα, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 26 & 27 Μαρτίου 2015

 
Οι συμμετέχοντες με χρήση δικού τους laptop και ειδικού εργαστηριακού εξοπλισμού (Cyber Range virtual infrastructure), θα επεξεργασθούν σενάρια πραγματικών επιθέσεων (live demos) και θα συμμετέχουν σε ασκήσεις αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών (detection and response exercises).

  • Το πρώτο Workshop θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου 2015 με αντικείμενο: “Technical Cyber Defence Fundamental Strategies” όπου θα εκπαιδευτείτε γύρω από τις βασικές αρχές ανάπτυξης στρατηγικής αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών μέσα από παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών.
  • Το δεύτερο Workshop που θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου 2015 με αντικείμενο “Offensive Techniques and Defensive Strategies” θα είναι hands-on και θα σας δίνει την δυνατότητα να εξασκηθείτε στην αντιμετώπιση κυβερνο-απειλών μέσα από ασκήσεις σε ειδική πλατφόρμα (Cyber range virtual infrastructure). Η παρακολούθηση προϋποθέτει την παρακολούθηση του “Technical Cyber Defence Fundamental Strategies” της πρώτης ημέρας

 
Εισηγητής:
Nuri Fattah, ειδικός με πολυετή εργασιακή και ερευνητική εμπειρία σε θέματα αντιμετώπισης κυβερνο-απειλών.  Είναι  πιστοποιημένος εκπαιδευτής του SANS Institute (Certified Instructor & Mentor για το SANS 560 GPEN course) και έχει συμμετάσχει σε διάφορα αντίστοιχα έργα του NATO, European Council, και EUROPOL.
 
Τόπος Διεξαγωγής:
Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Γλώσσα:
Αγγλική

Πως μπορώ να συμμετάσχω;
Δηλώστε συμμετοχή εγκαίρως στην Ελληνοαμερικανική Ένωση καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Ισχύουν προνομιακές τιμές για τα μέλη του ISACA. Η εκπαιδευμένοι δικαιούνται 8 CPEs για κάθε workshop.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://www.hau.gr/?i=business-it-training.en.information-security-audit-seminars-list.4231
ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 36 80 907, training@hau.gr και στο www.isaca.gr.