Η Βitdefender δημιούργησε το Bitdefender.gr ειδικά για το Ελληνικό αγοραστικό κοινό και το επιβραβεύει προσφέροντας το καλύτερο antivirus της αγοράς στη μισή τιμή. Όλοι όσοι επισκεφτούν τη σελίδα bitdefender.gr έως τέλος Ιουνίου, θa προμηθευτούν το προϊόν της επιλογής τους στην καινούργια προνομιακή τιμή.

Το βραβευμένο προϊόν της Bitdefender διαθέτει πλειάδα εξαιρετικών χαρακτηριστικών για ασφαλές e-banking και e-shopping, γονικό έλεγχο, προστασία της ιδιωτικότητας σας στα κοινωνικά δίκτυα, προστασία από κλοπή, online αποθήκευση όπως και πολλά άλλα!

Η Bitdefender είναι ο κατασκευαστής ενός από τα ταχύτερα, αποτελεσματικότερα και διεθνώς πιστοποιημένα λογισμικά ασφαλείας, θέτοντας νέα κριτήρια για την έγκαιρη ανίχνευση απειλών καθώς και για την απλή εγκατάσταση, χρήση και αναβάθμιση του λογισμικού. To Βitdefender 2013 έχει επίσημα χαρακτηριστεί ως «Προϊόν της Χρονιάς», «Καλύτερο Antivirus για το 2013» και «Καλυτερο Repair 2012» από το διάσημο PC MAG magazine, καθώς και από δύο διακεκριμένα ιδρύματα, το AV-Test και AV-Comparatives. Η Bitdefender βρίσκεται στην κορυφή των λύσεων λογισμικού προστασίας στην παγκόσμια βιομηχανία Αntivirus, έχοντας κατακτήσει πολυάριθμα βραβεία και επαίνους, όπως από το CNET, Laptop, Magazine, PC PRO, Expert Reviews, WebUser, PC Achat και Micro Hebdo.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Βitdefender εκπροσωπούνται στην Ελληνική αγορά από την εταιρία ΑlfaVAD, επίσημο διανομέα λύσεων ασφάλειας λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους, καθώς και για μεμονωμένους χρήστες.