Τα νέα συστήματα Sun Server X4 παρέχουν εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία για το λογισμικό της Oracle.

Σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και περιβαλλοντική υπευθυνότητα, τα νέα συστήματα Sun Server X4 της Oracle διαθέτουν δύο sockets και μπορούν να εξασφαλίσουν την ευελιξία που είναι απαραίτητη σε περιβάλλοντα συστοιχίας υπολογιστικών συστημάτων (cluster) και εικονικοποίησης (virtualization) και να χειριστούν όλο το φάσμα των επιχειρηματικών εφαρμογών. Με τους νέους servers x86 της Oracle, οι πελάτες μπορούν να αυξήσουν την απόδοση των εφαρμογών, να μειώσουν τις λειτουργικές δαπάνες και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα του IT εκτελώντας λογισμικό της Oracle σε υλικό εξοπλισμό της Oracle.

Ειδήσεις

Η Oracle παρουσίασε τους νέους servers x86 που βασίζονται στην τελευταία σειρά επεξεργαστών Intel® Xeon® E5-2600 v2.

Τα νέα συστήματα Sun Server X4-2 και Sun Server X4-2L της Oracle πέτυχαν παγκόσμιο ρεκόρ με την εφαρμογή δοκιμής επιδόσεων SPECjEnterprise2010 για το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει επιτευχθεί με έναν server x86 με δύο sockets. Εκτελώντας Oracle WebLogic Server 12c και Oracle Database 12c σε Oracle Linux, το σύστημα Sun Server X4-2 πέτυχε 11.259 EjOps(1).

Τα νέα διαθέσιμα συστήματα Sun Server X4-2, Sun Server X4-2L και Sun Blade X4-2B της Oracle είναι ιδανικά για μια μεγάλη γκάμα κρίσιμων επιχειρηματικών φόρτων εργασίας, όπως βάσεις δεδομένων, middleware και εταιρικοί φόρτοι εργασίας σε περιβάλλοντα εικονικοποίησης, καθώς και για περιβάλλοντα συστοιχίας υπολογιστικών συστημάτων υψηλής πυκνότητας σε εταιρικά cloud.

Οι νέοι servers x86 καταδεικνύουν τη συνεχιζόμενη στρατηγική της Oracle για τη σχεδίαση κορυφαίων προϊόντων x86 που προορίζονται ειδικά για να αποτελέσουν το υπόβαθρο για λογισμικό της Oracle, τόσο σε αυτόνομα συστήματα, όσο και σε ενοποιημένα συστήματα Oracle Engineered Systems.

Οι νέοι servers x86 της Oracle παρέχουν έως και 50% περισσότερη υπολογιστική ισχύ(2) με αμετάβλητο ενεργειακό προφίλ σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, γεγονός που τους κατατάσσει ανάμεσα στους πιο αποδοτικούς servers x86 για λογισμικό Oracle και άλλες εταιρικές εφαρμογές.

Οι servers x86 της Oracle, το Oracle Solaris, το Oracle Linux και το Oracle VM σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, δοκιμάζονται, υλοποιούνται και υποστηρίζονται μαζί, με αποτέλεσμα την ασυναγώνιστη αξιοπιστία, διαθεσιμότητα και συντηρησιμότητα.

Οι servers x86 της Oracle παρέχουν επιπλέον αξία για τον πελάτη, επιτρέποντας την επιλογή μεταξύ Oracle Solaris, Oracle Linux και Oracle VM χωρίς επιπλέον κόστος. Επίσης, παρέχουν πλήρη διαχείριση του χαρτοφυλακίου με το Oracle Enterprise Manager 12c Ops Center χωρίς επιπλέον κόστος με τις υπηρεσίες Oracle Premier Support.

Οι servers x86 της Oracle περιλαμβάνουν επίσης ενσωματωμένα εργαλεία διαχείρισης server, που μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να μειώσουν το κόστος και την πολυπλοκότητα της διαχείρισης των συστημάτων.

Το Oracle Integrated Lights Out Manager (ILOM) παρέχει ασφαλή και ολοκληρωμένη τοπική και εξ αποστάσεως διαχείριση της ενέργειας, παρακολούθηση, ανίχνευση σφαλμάτων και ειδοποιήσεις.

Το Oracle System Assistant καθοδηγεί τους διαχειριστές συστημάτων για γρήγορη υλοποίηση server, ενημερώσεις firmware, διαμόρφωση υλικού εξοπλισμού και εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, με προγράμματα οδήγησης υλικού εξοπλισμού πιστοποιημένα από την Oracle.

Οι νέοι servers x86 της Oracle διαθέτουν επίσης τη λύση Oracle Advanced System Cooling, που χρησιμοποιεί ζώνες ψύξης για μεγιστοποίηση της ροής αέρα σε χαμηλότερες ταχύτητες των ανεμιστήρων, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας ώστε οι πελάτες να μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικοί και να μειώσουν τα κόστη.

Σε συνδυασμό με συστήματα αποθήκευσης της Oracle, όπως το ZS3 Series που ανακοινώθηκε πρόσφατα και κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ απόδοσης, οι servers x86 της Oracle είναι σε θέση να διασφαλίσουν ταχύτερη εκκίνηση εφαρμογών, επαρκή απόδοση για χιλιάδες εικονικές μηχανές ανά σύστημα αποθήκευσης και επιτάχυνση της διαδικασίας παροχής αξιοποιήσιμων πληροφοριών.

Επιπλέον, με το πρόγραμμα Oracle Premier Support for Servers, οι πελάτες αποκτούν πλήρη κάλυψη, με ένα κεντρικό σημείο λογοδοσίας και επίλυση προβλημάτων για servers, λειτουργικά συστήματα και λογισμικό της Oracle.

Σχετική Δήλωση        

Ο Ali Alasti, Senior Vice President, Hardware Development, Oracle, δήλωσε: «Οι servers x86 της Oracle σχεδιάζονται και βελτιστοποιούνται σε κάθε σημείο του υλικού εξοπλισμού και του firmware έτσι ώστε να είναι τα πιο αξιόπιστα συστήματα με τη μέγιστη απόδοση για την εκτέλεση λογισμικού της Oracle. Χάρη στις ενσωματωμένες δυνατότητες για πλήρη διαχείριση και εικονικοποίηση, οι νέοι servers x86 της Oracle είναι ιδανικοί για μια μεγάλη γκάμα εταιρικών εφαρμογών ως αυτόνομοι servers, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν τα βασικά στοιχεία με τα οποία δομούνται πολλά ενοποιημένα συστήματα Oracle Engineered Systems.»