H LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των UPS & τηλεπικοινωνιών με συσσωρευμένη εμπειρία από το 1986, προμήθευσε και εγκατέστησε πρόσφατα το πρώτο EATON UPS ισχύος 100KVA της σειράς 93E στο κεντρικό κτίριο μηχανογράφησης του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

 

 

 

 

Η νέα σειρά 93E On line Διπλής μετατροπής, με πολύ καλές προοπτικές για αξιοσημείωτη πορεία στην ελληνική αγορά, είναι σχεδιασμένη με εντελώς νέα, οικολογικά υλικά για μεγαλύτερη αξιοπιστία και ευκολία στην προληπτική καθώς και επανορθωτική συντήρηση.

Διαθέτει το μικρότερο αποτύπωμα (foot print), μόλις 0.5m2 για όλη την γκάμα από 80 -200KVA πράγμα που διευκολύνει στην εγκατάστασή του σε Data centers, δωμάτια αυτοματισμών και άλλων υποδομών πληροφορικής όπου συνήθως οι χώροι τους είναι πολύ περιορισμένοι. Σχεδιασμένο για φορτία με PF=0.9. Χρησιμοποιεί High Efficiency τεχνολογία για αύξηση της απόδοσης από το 93,8% στο 98,5% με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας, άρα και χρημάτων (πολύ χαμηλό κόστος κτήσης).

Στον standard εξοπλισμό όλων των μοντέλων περιλαμβάνεται και ρελές ασφαλείας εισόδου (Back Feed Relay). Στον extra εξοπλισμό για πρώτη φορά από ισχείς 80-120KVA μπορεί να ενσωματωθεί και χειροκίνητος διακόπτης παράκαμψης (Maintenance ByPass Switch).

Τα 93Ε μπορούν  να παραλληλιστούν μέχρι και τέσσερα συστήματα για κρίσιμες εφαρμογές όπως Disaster Recovery Centers κλπ, χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Hot Sync της ΕΑΤΟΝ, για αποφυγή μονού σημείου βλάβης. Έχει ενσωματωμένη την τεχνολογία Easy Capacity Test για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών ισχύος του UPS, χωρίς την απαίτηση για έλεγχο με εξωτερικό φορτίο.

Όλα τα συστήματα συνοδεύονται από Auto shutdown Software Suite για το ομαλό κλείσιμο των υπολογιστών και εφαρμογών για όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι εκπαιδευμένοι και πεπειραμένοι μηχανικοί μας θα είναι στην διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση που τυχόν χρειαστείτε.

Επίσημος διανομέας και επισκευαστής των EATON UPS. e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.