Με εξαιρετικές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κλείνει το πρώτο τρίμηνο του 2014 για την Οktabit.

 

 

 

 

 

 

 

Στις 13 Φεβρουαρίου 2014 απονεμήθηκε στην Oktabit κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Distree 2014 στο Μονακό,  το βραβείο “ Retailer  Initiative of the Year EMEA region” για την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία των Vero Tablets στην ελληνική retail αγορά.

Στις αρχές Μαρτίου η Oktabit συμμετέχοντας στο Intel Distributors Meeting στο Μαρόκο , έλαβε μια ξεχωριστή διάκριση καθώς ήταν ο πρώτος διανομέας στην περιοχή ΕΜΕΑ με τα καλύτερα αποτελέσματα στο πρόγραμμα “Intel® Channel Access” διευρύνοντας την πελατειακή της βάση και πετυχαίνοντας σημαντικές επιδόσεις στις ODM πωλήσεις .

Στις 27 Μαρτίου 2014 στην εκδήλωση Sales Excellence Awards 2014 που διοργανώθηκε από την εταιρία Boussias Communications & Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας , απονεμήθηκε Χάλκινο Βραβείο για τα Vero Tablets και ιδιαίτερα για το Vero Tablet G8i με Intel Inside στην κατηγορία «Πωλήσεις & Επιχειρηματική Ανάπτυξη _ Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος»

Στη σχετική δήλωση του ο κ. Αλέξανδρος  Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Oktabit, τόνισε “Καθημερινά βιώνουμε αλλαγές στο σύνολο του οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος τόσο σε διεθνές όσο και σε τοπικό επίπεδο, που λαμβάνουν χώρα με καταιγιστικούς ρυθμούς. Σήμερα περισσότερο από ποτέ απαιτείται η ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Η ΟΚΤΑΒΙΤ καθημερινά στηρίζει τους συνεργάτες-πελάτες της και στους προμηθευτές της κινούμενη με αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, τόλμη και ολοκληρωμένο σχεδιασμό. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την αναγνώριση της προσπάθειας μας και θεωρούμε πραγματικά σημαντικό να αποτελούμε μέρος μιας σταθερά αναπτυσσόμενης αγοράς με υγιή και ικανά μέλη»