Αποκτά και την πιστοποίηση Specialist σε λύσεις Virtualization και Networking.

Η Uni Systems ανακοινώνει ότι έχει αναβαθμιστεί σε Platinum συνεργάτη της Citrix, μιας από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο του virtualization. Παράλληλα, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών, οι τεχνικές ομάδες της Uni Systems έλαβαν τις πιστοποιήσεις Citrix Specialist Virtualization και Citrix Specialist Networking for Apps & Mobile Security, εξελίσσοντας περαιτέρω τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

Το επίπεδο Citrix Platinum Solution Advisor θεωρείται η μεγαλύτερη διάκριση για τους πολύ λίγους συνεργάτες παγκοσμίως που πληρούν τα υψηλά πρότυπα που θέτει η Citrix και αφορούν στην εξαιρετική συνεργασία και στο χαρτοφυλάκιο  διαθέσιμων υπηρεσιών.

 «Είμαστε υπερήφανοι για την επίτευξη του ανώτατου επιπέδου συνεργασίας με τη Citrix και την εξέλιξη μας από Gold συνεργάτη σε Platinum, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς», δήλωσε ο Αντώνης Κασσάνο, ITS Solutions Department Manager της Uni Systems. «Η ύψιστη αυτή αναγνώριση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία δεδομένου του ότι η Εταιρεία μας είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της ΝΑ Ευρώπης που κατέχει αυτό το επίπεδο συνεργασίας με τη Citrix. Ήταν η ανταμοιβή για την πολυετή και επίμονη προσπάθειά μας, την εξειδίκευσή, την αφοσίωση και την επένδυση στη διατήρηση της ηγετικής μας θέσης, στοιχεία που αποτέλεσαν τους πυλώνες της συγκεκριμένης αναγνώρισης.»

Η Uni Systems, ως Platinum Solution Advisor, έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται με τους πελάτες της προσφέροντας το σύνολο των τεχνολογικών υπηρεσιών της Citrix – από συμβουλευτικές υπηρεσίες, μέχρι υπηρεσίες λεπτομερούς σχεδιασμού και υλοποίησης – ώστε να δημιουργεί  λύσεις που προσαρμόζονται και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη και προσφέρουν υπολογίσιμη απόδοση της επένδυσης.

Παράλληλα, οι εξειδικευμένες τεχνικές ομάδες της Εταιρείας ενισχύθηκαν περισσότερο με τις πιστοποιήσεις Citrix Specialist Virtualization, που αφορά στη παροχή και διαχείριση εφαρμογών Windows και workloads μέσω Citrix XenDesktop® και Citrix XenApp®, και Citrix Specialist Networking for Apps & Mobile Security, που αφορά στις συσκευές Citrix NetScaler® και CloudBridge™, οι οποίες βελτιστοποιούν την απόδοση και ασφάλεια του δικτύου που χρησιμοποιείται από εφαρμογές και mobile συσκευές.

Ως υλοποιητής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, η Uni Systems διατηρεί το μεγαλύτερο αριθμό έργων Citrix στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, εξυπηρετώντας  καθημερινά περισσότερους των 1.000 πελατών σε εγκατεστημένη βάση πλέον των 60.000 χρηστών, δημιουργώντας το σταθερό πλαίσιο που ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική υλοποίησης έργων και παρέχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες της Uni Systems που επενδύουν σε αυτά.