Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), παρουσιάζει τη νέα σειρά Next-Generation Firewall, Hillstone Aseries, με προηγμένες τεχνικές και έξυπνες λειτουργίες για υψηλά επίπεδα προστασίας.

Η σειρά A αποτελείται από desktop και rackmount μοντέλα με συμπαγές μέγεθος και δυνατότητες επεκτασιμότητας μέσω των πολλαπλών διαθέσιμων θυρών αλλά και του αποθηκευτικού χώρου από 8GB σε 2TB. Είναι future-ready, βασισμένη σε μια ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική hardware και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πλήρεις, προηγμένες άμυνες έναντι γνωστών και άγνωστων απειλών, συνδυαζόμενες με έξυπνες, αυτοματοποιημένες και αποτελεσματικές πολιτικές λειτουργίας.

Τα μοντέλα της σειράς Α της Hillstone έχουν ένα πλήρες «οπλοστάσιο» μηχανισμών προκειμένου να προσφέρουν σε πραγματικό χρόνο ανίχνευση και προστασία έναντι ευρέως φάσματος επιθέσεων και κακόβουλων προγραμμάτων. Επιπρόσθετα των IPS, IP reputation, URL filtering, anti-virus, ενσωματώνουν προστασία anti-spam, cloud sandbox και C&C botnet. Ο ενοποιημένος μηχανισμός ανίχνευσης απειλών και ανάλυσης στοιχείων του συστήματος συντονίζει όλους τους επιμέρους μηχανισμούς ασφαλείας για να βελτιώσει δραματικά την απόδοση, μειώνοντας παράλληλα την καθυστέρηση του δικτύου. Επιπλέον, προσφέρουν ισχυρή απόδοση σε firewall throughput, ταυτόχρονα νέα sessions και εκπληκτικά γρήγορη απόδοση για application layer.

Η σειρά Α της Hillstone Networks θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS Πληροφορική. Με εμπειρία άνω των 15 ετών σε έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον κλάδο της ασφάλειας δικτύων, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάσουν λύσεις Security για διευρυμένο φάσμα εφαρμογών.