Η Hillstone Networks, Inc. (www.hillstonenet.com), κορυφαίος πάροχος λύσεων Enterprise Security και Risk Management, ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας σειράς Firewall, Χ9180, ειδικά σχεδιασμένη για την απόλυτη προστασία των Data Centers.  

Η σειρά Χ9180 της Hillstone προσφέρει εκπληκτικές αποδόσεις, αξιοπιστία, ολοκληρωμένη προστασία και επεκτασιμότητα σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων, όπως service providers, μεγάλες επιχειρήσεις και carrier networks. Διαθέτει 100GE interface, 500 Gbps firewall throughput, 150 Gbps IPSec VPN throughput, 200 Gbps IPS throughput, 240 εκατομμύρια ταυτόχρονα sessions και 5.4 εκατομμύρια νέα sessions/s, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη υψηλή απόδοση για τις απαιτήσεις των data centers. Τα μοντέλα της σειράς Hillstone X9180 είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με την πρωτοποριακή fully distribution τεχνική, υποστηρίζοντας πολλαπλά virtual firewalls και παρέχοντας έξυπνες υπηρεσίες ασφαλείας για εικονικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, διαθέτουν εφαρμογές αναγνώρισης, διαχείρισης κυκλοφορίας και πρόληψης επιθέσεων, καθώς και απόλυτο High Availability σε twin mode, παρέχοντας Carrier Grade αξιοπιστία σε επίπεδο 99,999%.

Η διάθεση των προϊόντων της Hillstone Networks στην Ελληνική αγορά γίνεται από τη LEXIS Πληροφορική. Με 15ετή εμπειρία σε έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον κλάδο της ασφάλειας δικτύων, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάσουν λύσεις Security για διευρυμένο φάσμα εφαρμογών.

Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.