Οι συσκευές αυτές προσφέρουν μεγαλύτερη φωτεινότητα και ενεργειακή απόδοση για την υποστήριξη βιώσιμων περιβαλλόντων

 Η ViewSonic Corp., ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει τους τελευταίους LED προβολείς LS500W/WH και LS550W/WH για εταιρική και εκπαιδευτική χρήση. Χάρη στην κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία LED 3ης γενιάς, οι νέοι, χωρίς λαμπτήρες, προβολείς προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα και ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση, που υπόσχεται λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και βελτιωμένη βιωσιμότητα.

«Η ViewSonic είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη τεχνολογίας LED για προβολή και πέτυχε ένα ορόσημο ως το κορυφαίο brand στον κόσμο με 2 LED προβολείς μέσα σε 3 χρόνια. Η παρουσίαση των δύο νέων προβολέων LED, σηματοδοτεί την επέκταση της σειράς των LED προβολέων μας στον επιχειρηματικό και τον εκπαιδευτικό τομέα», δήλωσε ο General Manager of Projector & LED Display Business Unit της ViewSonic. «Με την τελευταία τεχνολογία LED 3ης γενιάς, στοχεύουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προβολέων LED με υψηλότερη φωτεινότητα, καλύτερη ενεργειακή απόδοση και χαμηλότερο κόστος συντήρησης για όλους τους πελάτες».

Η nextgen LED τεχνολογία ενισχύει τη φωτεινότητα και την ενεργειακή απόδοση

Η τελευταία τεχνολογία LED 3ης γενιάς φέρνει την επανάσταση στη φωτεινότητα και την ενεργειακή απόδοση, χάρη στους προηγμένους LED drivers και οπτικούς κινητήρες, επιτρέποντας στους LS500W/WH και LS550W/WH LED προβολείς να προσφέρουν σταθερά εντυπωσιακό brightness 2.000 ANSI Lumens, τόσο σε φωτεινά, όσο και σε αμυδρά φωτισμένα περιβάλλοντα. Με χρωματική κάλυψη 125% του Rec.709, και τα δύο μοντέλα προσφέρουν ολοζώντανες εικόνες με υψηλή απόδοση αντίθεσης.

Ακόμα, οι LS500W/WH και LS550W/WH LED προβολείς αποτελούν οικολογικές και ασφαλείς λύσεις, αφού μειώνουν σχεδόν στο 50% την κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τους κλασικούς προβολείς με λαμπτήρες. Η μεγάλη διάρκεια ζωής των 30.000 ωρών εξαλείφει την ανάγκη αντικατάστασης της λάμπας, γεγονός που μειώνει περαιτέρω την απαίτηση για συνεχή συντήρηση. Δεδομένου ότι, η πηγή φωτός LED δεν περιέχει καθόλου υδράργυρο, μειώνει την εκπομπή τοξικών, χημικών ουσιών που είναι επιβλαβείς, τόσο για το περιβάλλον, όσο και για τον άνθρωπο.

Επιπρόσθετα, η δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης των προβολέων προσφέρει μια πιο αποτελεσματική εμπειρία χρήστη, εξαλείφοντας τον χρόνο αναμονής για την επίτευξη πλήρους φωτεινότητας κατά την ενεργοποίηση και την ψύξη των μηχανημάτων πριν από την επανεκκίνηση, μειώνοντας έτσι τον χρόνο και την ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία τους.

Ευέλικτο setup και εύκολη εγκατάσταση

Αναφορικά με την εγκατάσταση, οι δύο σειρές LS500W/WH και LS550W/WH προσφέρουν άνετες γωνίες θέασης 360 μοιρών, για να παρέχουν ευέλικτη τοποθέτηση ακόμα και στο ταβάνι ή το πάτωμα. Επιπλέον, το H/V keystone και η λειτουργία ρύθμισης 4 γωνιών επιτρέπουν περαιτέρω προσαρμογή της προβολής από τα πλάγια, καθιστώντας την τοποθέτηση τους σε κεντρικό σημείο, όχι απαραίτητη. Ακόμα, ο LS550W/WH που συνοδεύεται από φακό short-throw 0,49 αποτελεί ιδανική λύση για μικρότερους χώρους, προβάλλοντας μέγεθος εικόνας 100 ιντσών από μόλις 1,06 μέτρα απόσταση.

Τέλος, η σειρά LS550W/WH προσφέρει την ολοκληρωμένη λειτουργία LAN control για άνετη διαχείριση, επιτρέποντας εύκολο, κεντρικό έλεγχο στους IT admins για τη διαχείριση μέσω τοπικού δικτύου.