Η Cosmos Business Systems είναι πλέον Lenovo Platinum Partner, κατακτώντας την ανώτατη βαθμίδα στο πρόγραμμα συνεργατών: Lenovo 360 Infrastructure Solutions.

Έχοντας υλοποιήσει υποδομές HPC στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Cyprus Institute και εγκαταστάσεις  Lenovo Servers & Storage στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ), στο ΙΤΥΕ Διόφαντος, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στον όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ, η Cosmos Business Systems κατέχει την ύψιστη τεχνογνωσία σε προϊόντα και υπηρεσίες της Lenovo.

Πρόσφατα ανέλαβε, μέσω της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ), το έργο της Ψηφιοποίησης του Διαχρονικού Αρχείου Αεροφωτογραφιών της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (ΓΥΣ), το οποίο περιλαμβάνει Servers & Storage της Lenovo, με προϋπολογισμό για το σύνολο του έργου 10.799.116 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Η Cosmos Business Systems, ως Lenovo Platinum Partner, επισφραγίζει την εξειδίκευσή της σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες (Servers, Storage, High-Performance computing), θέτοντας υψηλούς στόχους για περίπλοκα έργα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αποτελώντας τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη για  τις επιχειρήσεις που επιθυμούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.