Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο συνέδριο της FORCEPOINT στην Ελλάδα την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, το οποίο διοργανώθηκε από την Softprom Europe GmbH, εταιρεία διανομής λύσεων ασφάλειας πληροφορικής και στρατηγικό συνεργάτη κορυφαίων Vendors λύσεων τεχνολογίας στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η λύση FORCEPOINT ONE παρέχει μέσα σε μία πλατφόρμα, Cloud Access Broker (CASB), Security Gateway (SWG), Zero Trust Network Access (ZTNA), Secure Access Service Edge (SASE), Content Disarm and Reconstruction (CDR) και το πολύ δυνατό DLP της FORCEPOINT. Τις λύσεις παρουσίασαν ο κ. Michal Jarski Forcepoint Director Eastern Europe και o κ. Mikolaj Pigon Forcepoint Territory Account Manager SEE, CIS, Baltics. Το τεχνικό demo της λύσης έκανε ο κ. Arjuna Ranaweera Forcepoint Consulting Sales Engineer EMEA.

Αυτή η πλατφόρμα λογισμικού δίνει τη δυνατότητα σε μία και μοναδική πολιτική, να παρέχεται browser isolation, web security και CDR με file sanitization, ελέγχει ακόμα και unmanaged devices, σταματάει τα ransomware, παρέχει πίνακα διαχείρισης και monitoring απειλών, παρέχει compliance σύμφωνα με το GDPR και όλα αυτά μέσα σε μόνον ένα agent, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα και για agentless. To DLP της Forcepoint είναι αξεπέραστο, με πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης αρχείων σε πραγματικό χρόνο και χωρίς να γίνεται αντιληπτό από τον χρήστη.

Η Αγγελική Φιλιπποπούλου Country Manager της Softprom για Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με την FORCEPOINT στην τοπική αγορά και ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης φέρνοντας καινοτόμες λύσεις, που ξεπερνούν ότι έχουμε δει μέχρι τώρα”. Η Softprom διαθέτει παρουσία σε 17 χώρες και διακρίνεται για τον μεγάλο αριθμό υλοποιημένων έργων με πάνω από 100 καινοτόμες λύσεις διαφόρων κατασκευαστών ασφάλειας, πολλές από τις οποίες εκπροσωπούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα (www.softprom.com).