Αποκτήστε πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας εύκολα και απλά

Η Prosvasis ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης του Prosvasis Cloud για επιχειρήσεις. Το Prosvasis Cloud που χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 2.000 λογιστές, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών τους δεδομένων, 24/7 από οπουδήποτε, με στόχο την αποτελεσματική διασύνδεσή τους με τις υπηρεσίες του κράτους και τον λογιστή τους.

Το Prosvasis Cloud διαθέτει μια σειρά λειτουργιών για τη διαχείριση και τον έλεγχο των οικονομικών και των φορολογικών στοιχείων κάθε επιχείρησης, μέσα από ένα απόλυτα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Μέσω του Dashboard, οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα κρίσιμα δεδομένα τους σε μία οθόνη ενώ, με τη χρήση των widgets, των αναφορών και των πινάκων, μπορούν να παρακολουθούν τις οφειλές τους από το Taxis, τα myDATA στοιχεία Εσόδων Εξόδων, τα υποβληθέντα έντυπα, το μισθοδοτικό κόστος της επιχείρησης και την κατάσταση αποτελεσμάτων B6, εξασφαλίζοντας πλήρη έλεγχο των οικονομικών τους.

Επιπλέον, το Prosvasis Cloud συγκεντρώνει όλα τα έντυπα από Δημόσιους Φορείς, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να αναζητούν εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε έγγραφο χρειάζονται, όπως περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ και παρακρατούμενους φόρους και οφειλές και να τα αποθηκεύουν, εκτυπώνουν ή να τα αποστέλλουν μέσω email.

Μία ακόμη σημαντική λειτουργία του Prosvasis Cloud είναι η απρόσκοπτη σύνδεση με τους λογιστές, επιτρέποντας την κοινή χρήση αρχείων και την ανταλλαγή εγγράφων. Επιπλέον μέσα από την πλατφόρμα, οι επιχειρήσεις έχουν πλήρη εικόνα των διαβιβασθέντων παραστατικών στη myDATA, αποφεύγοντας πρόστιμα λόγω χαμένων προθεσμιών.

Για τις επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα πλήρους απεικόνισης των δεδομένων της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας των εργαζομένων τους.

Το Prosvasis Cloud διατίθεται εντελώς δωρεάν σε επιχειρήσεις πελάτες της Prosvasis, ενώ τα συνδρομητικά πακέτα ξεκινούν από 1,5€ το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: cloud.prosvasis.com