Η Itway Hellas ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την επίσημη συνεργασία διανομής με την Claroty, κορυφαία εταιρία στον χώρο της Cyber ασφάλειας η οποία προσδίδει προστασία, ορατότητα και εντοπίζει απειλές σε όλες τις πτυχές του Extended IoT (XIoT) – OT, IoT, BMS, IoMT ενός οργανισμού.

Η Claroty  οραματίζεται ένα μέλλον στο οποίο οι προαναφερθέντες χώροι θα συνδεόνται μεταξύ τους με ασφάλεια και είναι αυτό ιδιαίτερα κρίσιμο γιατί το διακύβευμα εδώ δεν είναι μόνο η προστασία των συστημάτων αλλά πρωτίστως της ανθρώπινης ζωής.

Η Claroty ενισχυεί βιομηχανικούς, , δημόσιους , εμπορικούς , υγειονομικού ενδιαφέροντος οργανισμούς , κλπ , και αν και σχετικά νέα στον χώρο της, καθώς ιδρύθηκε το 2015, η Claroty έχει αποδείξει με τις πολλαπλές βραβεύσεις της ότι είναι η ηγέτιδα εταιρεία στην προστασία XIoT. 

‘Σίγουρα υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει στην κατεύθυνση της προστασίας του Extended IoT ‘δήλωσε ο κ.Ιωάννης Γκιώνης, country manager της εταιρίας Itway Hellas SA. To 60% των επιχειρήσεων παγκοσμίως βρίσκονται στην πρώτη φάση, του awareness της ανάγκης Cyber Physical Systems Security. Μιλάμε όμως για μια διατακτική ανάγκη και όχι απλά για μία τάση , σε κρίσιμες υποδομές οι οποίες πρέπει να έχουν αναγνωρίσιμα και διαχειρίσιμα assets, segments, risks και threats. H Claroty είναι η ηγέτιδα εταιρία για τον ρόλο αυτό, το footprint στην παγκόσμια αγορά είναι τεράστιο συγκριτικά, και με το δίκτυο των συνεργατών το οποίο εμείς σαν εταιρία θα υποστηρίξουμε, είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα η ενοποίηση των χώρων και ο κοινός δείκτης ασφάλειας θα μετράει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας: https://claroty.com/company