Η LEXIS Πληροφορική ΑΕ (www.lexis.gr), αντιπρόσωπος του κορυφαίου παρόχου λύσεων Enterprise Security και Risk Management, Hillstone Networks Inc. (www.hillstonenet.com), ανακοινώνει την ανάδειξη της Hillstone Networks ως την κορυφαία επιλογή για την ασφάλεια των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Η προϊοντική γκάμα της Hillstone αναδείχτηκε για 3η συνεχή χρονιά ως μια από τις κορυφαίες επιλογές ασφαλείας με την κατάταξή της στην κατηγορία Customers’ Choice της Gartner στην αγορά των Network Firewalls.  Με βάση τα σχόλια και τις αξιολογήσεις από τους τελικούς πελάτες που έχουν προμηθευτεί, εγκαταστήσει και χρησιμοποιούν τις λύσεις της Hillstone Networks, η συνολική βαθμολογία που έλαβε στις 28 Φεβρουαρίου 2022 είναι 4.8/5, σύμφωνα με 96 κριτικές.

Ο συνιδρυτής και CTO της Hillstone Networks, Tim Liu, δηλώνει «Εκτός από την παροχή καινοτόμων, δοκιμασμένων και αποτελεσματικών λύσεων ασφάλειας δικτύου, η Hillstone Networks δεσμεύεται να παρέχει μοναδική εμπειρία διαχείρισης και εφαρμογής. Η διάκριση «Customers’ Choice» αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και υποστήριξη στους πελάτες μας για να διατηρούν τις επιχειρήσεις τους ασφαλείς». Οι λύσεις ασφαλείας της Hillstone Networks ειδικά σχεδιασμένες και κυριαρχούν στην αγορά των Enterprise Network Firewalls. Τα προϊόντα αυτής της αγοράς πρέπει να είναι ικανά να υποστηρίζουν ακόμα και τις πιο πολύπλοκες εγκαταστάσεις δικτύων.

Με εμπειρία άνω των 20 ετών σε έργα ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στον κλάδο της ασφάλειας δικτύων, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί της LEXIS είναι σε θέση να σχεδιάσουν λύσεις Security για διευρυμένο φάσμα εφαρμογών.

Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.