Η F-Secure κέρδισε το βραβείο Best Protection από το Ινστιτούτο AV-TEST και έγινε ο μόνος κατασκευαστής στην ιστορία αυτού του περίβλεπτου βραβείου που κερδίζει αυτή την τιμή τέσσερα συνεχόμενα χρόνια.

 

 

 

 

 

 

 

Η τεχνολογία που υπάρχει στο F-Secure Client Security το οποίο κέρδισε το βραβείο Best Protection 2014 μετά από μία χρονιά με εντυπωσιακές επιδόσεις, εφαρμόζεται επίσης στο Server Security για να παρέχει κορυφαία προστασία σε όλες τις λύσεις F-Secure.

 “Από το 2011, το προϊόν ασφάλειας της F-Secure αποτελεί μία εγγύηση υψηλής προστασίας σε εταιρικά περιβάλλοντα,” αναφέρει ο AndreasMarx, CEO των AV-TEST. Το ινστιτούτο, ένας ηγέτης διεθνής και ανεξάρτητος πάροχος υπηρεσιών IT ασφάλειας και anti-virus έρευνας, απονέμει το βραβείο στο καλύτερο προϊόν της χρονιάς για Windows προστασία. Τα προϊόντα δοκιμάζονται σχετικά με τον βαθμό προστασίας που παρέχουν τόσο από υφιστάμενες απειλές όσο από μολύνσεις κακολογισμικού που προκαλούνται από απειλές τύπου ΅zero-dayΆ από κακόβουλους ιστότοπους και emails.

 “Το βραβείο AV-TEST δεν αποτελεί απλά η αξιολόγηση μιας στιγμής,” αναφέρει ο Pekka Usva, Vice President, Corporate Security της F-Secure. “Είναι βασισμένο σε μηνιαίους ελέγχους σΆένα ολόκληρο έτος, οπότε ο νικητής πρέπει να παράγει με συνέπεια άψογα αποτελέσματα. Μετά από τέσσερα χρόνια στη σειρά, δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης της συνεπής κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων μας, κάθε μέρα ξανά.”.

 Aξιόπιστη προστασία των endpoints είναι ο πιο κρίσιμος σύνδεσμος μεταξύ της ασφάλειας κυβερνοχώρου και της παραδοσιακής εταιρικής ασφάλειας. Αλλωστε για την επίθεση σε μία εταιρική υποδομή ο επιτιθέμενος πρέπει να έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα προγεφύρωμα στα εταιρικά συστήματα. Για χρόνια η αιχμή του δόρατος της προσπάθειας μας έχει υπάρξει η πρόληψη του συμβάντος της πρώτης μόλυνσης, σταματώντας έτσι APT και άλλους επιτιθέμενους του κυβερνοχώρου ακόμα πριν ξεκινήσουν.

 Το F-Secure Client Security περιφρουρεί τα εταιρικά desktops και laptops με τεχνολογία πολλαπλών στρωμάτων που προστατεύει τόσο από γνωστό κακολογισμικό, όσο από νέες αναδυόμενες απειλές. Ενσωματώνει antivirus, firewall, antispyware, και σάρωση για rootkits, και επί πλέον προστασία περιήγησης για την ανίχνευση και την παρεμπόδιση κακόβουλων ιστοσελίδων. Η προηγμένη μηχανή DeepGuard της F-Secure παρέχει προστασία βασισμένη σε συμπεριφορά και ευριστικούς μηχανισμούς απέναντι σε αναδυόμενες στοχευμένες απειλές. Το Client Security Premium περιλαμβάνει τον Software Updater για να εξασφαλίσει ότι λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές τρίτων είναι ενημερωμένες, κλείνοντας τρύπες ασφάλειας που διαφορετικά θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν.

 Ικανοποιημένοι επιχειρηματικοί συνεργάτες και χρήστες

 Δεν είναι μόνο η AV-Test που αναφέρεται με ενθουσιασμό το F-Secure. Οι άνθρωποι που στηρίζονται σε αυτό για την προστασία της φήμης και της περιουσίας τους συμφωνούν. Το Net Promoter Score (NPS) είναι μία μέτρηση της αφοσίωσης πελατών βασισμένη στην πιθανότητα ενός πελάτη ή συνεργάτη να προτείνει το προϊόν ή τις υπηρεσίες μιας εταιρείας.

Το συνολικό NPS της F-Secure μεταξύ των συνεργατών μεταπωλητών που απευθύνονται σε επιχειρήσεις έχει φτάσει σε μία εξαιρετική βαθμολογία – 9 από τους 10 συνεργάτες είναι ικανοποιημένοι ή εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την F-Secure. Μεταξύ των εταιρικών τελικών πελατών, το 48% δίνει στην F-Secure την υψηλότερη βαθμολογία, όπου οι χρήστες εκτιμούν πιο πολύ από όλα την ευκολία αγοράς και ανανέωσης του προϊόντος, το επίπεδο προστασίας και τη συνολική κάλυψη των αναγκών τους.

 “Συγχαίρουμε από καρδιάς ολόκληρη την ομάδα της F-Secure με το βραβείο αυτό που δικαιούται απόλυτα”, σχολιάζει ο Josmaarten Swinkels, CEO της Inter Engineering – συνεργάτης διανομέας της F-Secure για πολλά χρόνια. “Για άλλη μία φορά αναδεικνύεται η αριστεία στο R&D της F-Secure, στην στρατηγική αλλά φυσικά επίσης στην ομαδική εργασία παραδίδοντας ποιοτικά προϊόντα και ποιοτική υποστήριξη όλα τα χρόνια, σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που αποτελούμαστε μέρος της ομάδας αυτής”.

 Το F-Secure Client Security είναι διαθέσιμο μέσω χιλιάδων έμπιστων συνεργατών παγκοσμίως.

 Περισσότερεςπληροφορίες:

F-Secure Corporate Awards

F-Secure Client Security

AV-TEST GmbH