Απλουστευμένη διαχείριση και βελτιωμένη απόδοση προσφέρουν στους πελάτες μια πιο ευέλικτη, ασφαλή και βελτιστοποιημένη πλατφόρμα για τις συνήθεις αλλά και περισσότερο πολύπλοκες εφαρμογές

 

 • Οι βελτιώσεις των συστημάτων διαχείρισης Dell EMC OpenManage και iDRAC παρέχουν καλύτερα χαρακτηριστικά ελέγχου, αυτοματοποίησης και ασφάλειας για τους PowerEdge servers
 • Οι PowerEdge servers με την υψηλότερη απόδοση μέχρι σήμερα, προσφέρουν αυξημένη απόδοση για κάθε εφαρμογή, από τις καθημερινές υπολογιστικές εργασίες, μέχρι τις απαιτητικές αναλύσεις δεδομένων
 • Η υιοθέτηση της 2ης γενιάς επεξεργαστών Intel® Xeon® Scalable με τεχνολογία διατηρήσιμης (persistent) μνήμης Intel® Optane™ DC επιταχύνει εφαρμογές βάσεων δεδομένων, virtualization και ανάλυσης δεδομένων επιτυγχάνοντας έως και 2,7 φορές περισσότερες πράξεις το δευτερόλεπτο1

Η Dell EMC ανακοινώνει πολλαπλές βελτιώσεις στο χαρτοφυλάκιο των Dell EMC PowerEdge servers, το μεγαλύτερο σε πωλήσεις παγκοσμίως2, προσφέροντας βελτιωμένη διαχείριση, ασφάλεια, απόδοση και δυνατότητα κλιμάκωσης για τις συνήθεις αλλά και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές των πελατών. Αυτές οι βελτιώσεις στους PowerEdge servers και στη διαχείριση συστημάτων ΟpenManage συντελούν αποτελεσματικότερα σε μια ασφαλή υπολογιστική πλατφόρμα με δυνατότητες κλιμάκωσης, η οποία αποτελεί την ιδανική βάση για εφαρμογές cloud, ανάλυσης δεδομένων και υποδομές software-defined data center.

«Καθώς οι οργανισμοί αυξάνουν με ταχύτητα το ρυθμό τους για να συμβαδίσουν με τα αυξανόμενα σύνολα πληροφοριών και δεδομένων, υιοθετούν εξίσου πιο προηγμένες εφαρμογές, για να παράγουν περισσότερες γνώσεις με τις δράσεις τους στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού», ανέφερε η Ashley Gorakhpurwalla, president, Server and Infrastructure Systems, Dell EMC. «Με στόχο να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το, κορυφαίο στην αγορά, χαρτοφυλάκιο των PowerEdge servers, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επωφεληθούν από επιπρόσθετους αυτοματισμούς, έλεγχο και ασφάλεια, με συστήματα καλύτερης απόκρισης και ισχύος».

 

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της IDC, η Dell EMC παρέμεινε στην πρώτη θέση τόσο στα έσοδα από x86 servers όσο και στον αριθμό των μονάδων που παραδόθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο, σε έναν κλάδο που γνώρισε τη μεγαλύτερη ζήτηση το 2018. Η έρευνα της εταιρείας ανάλυσης διαπίστωσε ότι τα έσοδα των προμηθευτών servers παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 12,6 τοις εκατό σε ετήσια βάση, στα $23,6 δις, κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2018, σηματοδοτώντας το πέμπτο συνεχόμενο τρίμηνο με διψήφια αύξηση εσόδων, και το μεγαλύτερο, συνολικά, ποσό εσόδων που καταγράφηκε σε τριμηνιαία βάση. Για τους x86 servers, η Dell EMC διατήρησε ή μοιράστηκε την κορυφαία θέση όσον αφορά τα έσοδα, για έξι συνεχόμενα τρίμηνα και όσον αφορά τις παραδοθείσες μονάδες, για πάνω από δύο χρόνια.2

 Η Dell EMC προσφέρει προηγμένες υποδομές για την αντιμετώπιση πιο εξελιγμένων εφαρμογών

Οι Dell EMC PowerEdge servers παρέχουν μια αυτοματοποιημένη, ασφαλή και κλιμακούμενη πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εξισορροπήσουν την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και τις στρατηγικές πρωτοβουλίες. Έτσι υποστηρίζονται οι επιχειρήσεις, οι οποίες είναι επιφορτισμένες με επίτευξη μεγαλύτερης συνεργασίας με τους πελάτες και τη συμμόρφωση με αυστηρούς κανονισμούς SLA, με την παράλληλη υιοθέτηση νέων εφαρμογών και την επίτευξη νέων επιχειρηματικών στόχων.

Οι βελτιώσεις στους Dell EMC PowerEdge και στη διαχείριση συστημάτων Dell EMC OpenManage προσφέρει στους πελάτες περισσότερο έλεγχο στη διαχείριση των υποδομών τους σε server, και την αναχαίτιση των απειλών, υποστηριζόμενοι από μια νέα ώθηση στις επιδόσεις, καθώς και δυνατότητα κλιμάκωσης. Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών, η εισαγωγή των OpenManage FlexSelect Manage και FlexSelect Secure παρέχει βελτιωμένη ευελιξία για τη διαχείριση και τη διασφάλιση των συστημάτων PowerEdge. Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν να κερδίσουν νέα οφέλη και δυνατότητες:

Μεγαλύτερος έλεγχος

 • Η κυκλοφορία της αρχιτεκτονικής FlexSelect Manage προσφέρει στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία για να επιλέξουν μεταξύ συγκεκριμένων δυνατοτήτων OpenManage Enterprise. Με την παροχή, σε πρώτη φάση, ενός καινοτομικού plug-in ενεργειακής διαχείρισης, μειώνεται ο αριθμός των κονσολών που απαιτούνται για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών των χρηστών. Επίσης βελτιστοποιείται η ευελιξία της διαχείρισης.
 • Νέες βελτιώσεις στο, συμβατό με Redfish, Dell EMC RESTful API για τον έλεγχο ακόμη περισσότερων λειτουργιών server και συσκευών, συμπεριλαμβανόμενης της ευελιξίας για απευθείας διαχείριση server από ένα λειτουργικό σύστημα, μαζί με ένα τυπικό δίκτυο διαχείρισης. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώνουν πιο εύκολα τους PowerEdge servers στις υφιστάμενες διαδικασίες τους, για μια πιο αποτελεσματική εμπειρία διαχείρισης server.
 • Νέα δυνατότητα επαυξημένης πραγματικότητας στο OpenManage Mobile, προσφέρει στους πελάτες μια γραφική αναπαράσταση για το που ακριβώς συμβαίνουν περιστατικά μέσα στο περιβάλλον τους, για τον ακριβή προσδιορισμό των περιοχών στόχευσης στη δική τους υποδομή PowerEdge MX και την επιτάχυνση της επίλυσης από κάθε φορητή συσκευή. Οι πελάτες μπορούν να μειώσουν το χρόνο για τη διατήρηση της καλής κατάστασης των servers τους κατά 28%, με λιγότερα βήματα, σε σύγκριση με τη χειροκίνητη ανάκτηση αρχείων καταγραφής των server.
 • Με τη στενή συνεργασία μεταξύ Dell EMC και Intel, οι PowerEdge servers μπορούν να ανακαλύπτουν, να παρακολουθούν, να διαμορφώνουν και να ενημερώνουν την διατηρήσιμη (persistent) μνήμη Intel Optane DC και τους Intel Optane DC SSDs με τη διαχείριση, χωρίς agent , OpenManage. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να εξοικονομούν χρόνο, μέσω της αυτοματοποίησης της ρύθμισης του BIOS, των μονάδων αποθήκευσης και της μνήμης. Μέσω της αυτόματης ανακάλυψης, αυτές οι διαμορφώσεις μπορούν να αναπαραχθούν σε πολλαπλούς servers χωρίς περαιτέρω χειροκίνητη παρέμβαση, απελευθερώνοντας προσωπικό των τμημάτων ΙΤ από μη αυτοματοποιημένες εργασίες, έτσι ώστε αυτό να μπορεί να επικεντρώνεται σε πιο στρατηγικής σημασίας ζητήματα.

 

Προηγμένη ασφάλεια

 • Κλιμάκωση της προστασίας των δεδομένων και εξορθολογισμός της διαχείρισης  των αυτοκρυπτογραφούμενων μονάδων αποθήκευσης με το νέο OpenManage Secure Enterprise Key Manager. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να διαχειρίζονται κεντρικά τα κλειδιά των αυτοκρυπτογραφούμενων μονάδων αποθήκευσης για καλύτερη διασφάλιση των δεδομένων, τόσο σε επίπεδο μονάδας αποθήκευσης, όσο και σε επίπεδο server.
 • Η νέα δυνατότητα OpenManage FlexSelect Secure παρέχει στους πελάτες την ευελιξία να προσαρμόζουν και να κλιμακώνουν τις δικές τους λύσεις ασφαλείας, για να ανταποκρίνονται στις επιχειρηματικές τους απαιτήσεις. Για παράδειγμα, νέες επιλογές ασφάλειας και κρυπτογράφησης που προστίθενται στον ενσωματωμένο Dell Remote Access Controller (iDRAC), προσφέρουν ευελιξία στην επικοινωνία μεταξύ των υποσυστημάτων του server και εξωτερική συνδεσιμότητα, η οποία βασίζεται στις εκάστοτε πολιτικές ασφαλείας.

Βελτιωμένη απόδοση και δυνατότητα κλιμάκωσης

 • Με νέους επεξεργαστές 2ης γενιάς Intel Xeon Scalable, οι πελάτες των PowerEdge μπορούν να πραγματοποιήσουν καλύτερα τα πλάνα τους για τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, με βελτιωμένη απόδοση. Οι PowerEdge servers με τους νέους αυτούς επεξεργαστές προσφέρουν μέχρι και 40 τοις εκατό αύξηση στις επιδόσεις για βασικές επιχειρηματικές εφαρμογές, συμβάλλοντας στη συνολική βελτίωση των εσωτερικών και εξωτερικών εμπειριών των πελατών των οργανισμών.3 Η εύκολη ρύθμιση του BIOS με προφίλ παραμέτρων server, βελτιστοποιημένα για εφαρμογές, επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόζουν το σύστημα για βέλτιστες επιδόσεις, καθώς προσθέτουν νέες τεχνολογίες ή εφαρμογές.
 • Σύμφωνα με ένα νέο πρόγραμμα εκτίμησης απόδοσης, ένας Dell EMC PowerEdge R940 server με 2ης γενιάς επεξεργαστές Intel Xeon Scalable μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία 69.500 ταυτόχρονους χρήστες εντός του SAP Sales & Distribution Standard Application Benchmark.Αυτό καταδεικνύει μια αύξηση κατά 60 τοις εκατό στους υποστηριζόμενους χρήστες για έναν server, σε σύγκριση με τον PowerEdge R4
 • Με τη νέα μνήμη Intel Optane DC, οι πελάτες μπορούν να επιταχύνουν τις βάσεις δεδομένων εντός μνήμης, εφαρμογές virtualization και ανάλυσης δεδομένων με μέχρι και 2,5 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης για επιλεγμένους PowerEdge Servers.5 Ο PowerEdge R740xd επιτρέπει μέχρι και 2,7 φορές περισσότερες πράξεις ανά δευτερόλεπτο με διατηρίσιμη (persistent) μνήμη Intel Optane DC, σε σχέση με μονάδες αποθήκευσης NVMe σε μια εικονική προβολή περιβάλλοντος Microsoft SQL Server 2019 με VMware ESXi.1
 • Οι Dell EMC Ready Solutions επιτρέπουν στους πελάτες να αποκομίζουν γρηγορότερα πληροφορίες για εφαρμογές υπολογιστικών συστημάτων υψηλής απόδοσης και τεχνητής νοημοσύνης (AI) και, χάρη στο νέο Intel® Deep Learning Boost, διευκολύνονται οι πελάτες στην αντιμετώπιση παράλληλων εφαρμογών, όπως η βαθιά μάθηση, προσφέροντας σχεδόν τριπλάσια απόδοση επαγωγικής διερεύνησης σε βαθιά νευρωνικά δίκτυα.6

Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά υποστηρίζονται από το χαρτοφυλάκιο διαχείρισης συστημάτων Dell EMC OpenManage, το οποίο απαλλάσσει από την πολυπλοκότητα, επιτρέποντας στους πελάτες να διαχειρίζονται άνετα την υποδομή τους. Επιπροσθέτως, το iDRAC αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο του χαρτοφυλακίου PowerEdge, το οποίο επιτρέπει την αυτοματοποίηση της εγκατάστασης του server, την παραμετροποίηση, τις ενημερώσεις και τις διαδικασίες συντήρησης.

 Διαθεσιμότητα

 • Οι ενημερώσεις του Dell EMC OpenManage θα είναι, γενικά, διαθέσιμες στο χαρτοφυλάκιο PowerEdge κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019.
 • Οι Dell EMC PowerEdge R940, R740, R740xd, R740xd2, και R640 servers με επεξεργαστές 2ης γενιάς Intel® Xeon® Scalable είναι προγραμματισμένοι για διάθεση παγκοσμίως, από τις 16 Απριλίου 2019. Πρόσθετοι PowerEdge servers, συμπεριλαμβανομένων των PowerEdge MX, θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμοι με την αναβάθμιση επεξεργαστή, στο δεύτερο τρίμηνο του 2019.
 • Η μνήμη Intel® Optane™ DC θα είναι διαθέσιμη για δοκιμές μέσω ενός προτύπου προγράμματος πελατών από την Dell EMC και μέσω των κέντρων Dell Technologies Customer Solution Centers, ξεκινώντας μέσα στον Απρίλιο και θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως αργότερα, στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 σε επιλεγμένους PowerEdge servers, 2 και 4 υποδοχών επεξεργαστών.
 • Οι Dell EMC Ready Solutions για HPC με Intel Deep Learning Boost θα είναι παγκοσμίως διαθέσιμες από τις 23 Απριλίου 2019.
 • Οι ενημερωμένοι PowerEdge servers θα είναι διαθέσιμοι ως βάσεις των Dell EMC Ready Solutions και του χαρτοφυλακίου Dell EMC για υποδομές hyper-converged το 2019.

 

Επιπλέον πηγές

 

Δηλώσεις υποστήριξης

Troy Crabtree, executive vice president, operations, Cybera

«Διατηρούμε ένα απαιτητικό cloud-based διαχειρίσιμο δίκτυο εφαρμογών, στο οποίο η απόδοση είναι κρίσιμης σημασίας. Με 90.000 σημεία πρόσβασης και το μεγαλύτερο SD-WAN δίκτυο, παγκοσμίως, οι πελάτες της Cybera έχουν πρόσβαση στο δίκτυο εφαρμογών μας οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, σε όλον τον κόσμο, για την επιτυχή λειτουργία των επιχειρήσεών τους. Είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις για υψηλές επιδόσεις και να προσθέτουμε συνεχώς νέες υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας Dell EMC PowerEdge servers ως βάση για την κλιμακούμενη, ασφαλή και επεκτάσιμη multi-cloud πλατφόρμα υπηρεσιών. Η βελτιωμένη απόδοση της υποδομής PowerEdge με 2ης γενιάς επεξεργαστές Intel Xeon Scalable θα μας δώσει τη δυνατότητα να επιταχύνουμε τους χρόνους απόκρισής μας και να συνεχίσουμε να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας».

 

Tim Grieser, vice president, system management software, IDC Research

«Βλέπουμε τις αγορές συστημάτων Πληροφορικής και software διαχείρισης υπηρεσιών να αναπτύσσεται με ρυθμό 7% μέχρι το 2023. Αυτή η εξέλιξη οφείλεται στην ανάγκη για αυτοματοποίηση και διαχείριση μεγαλύτερης αποδοτικότητας σε όλο και πιο πολύπλοκες τοπικές εγκαταστάσεις, στο ιδιωτικό cloud και δημόσιο cloud και σε περιβάλλοντα multi-cloud. Βλέπουμε την Dell Technologies να τελειοποιεί το σύνολο των δυνατοτήτων του OpenManage, με στόχο την παροχή μιας ισχυρής πλατφόρμας διαχείρισης για αυτές τις πιο σύγχρονες και δυναμικές υποδομές Πληροφορικής».